18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:21
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:32
heniu_sikor 2013-10-20, 17:36
Gozdek, nic nie zrozumiałem z Twojej wypowiedzi. Co do czego ma granie 1 na 1 , z Messim Gortatem czy co?

2. Orok. Monolog ok. Moja wina, że rozwinięcie wypowiedzi jest dla Ciebie czymś bolącym, i poza Twoimi osiągnieciami umysłowymi? Żeby się wypowiedzieć, trzeba czasami czegoś więcej poza, fajne cycki. Trzymaj piwo ;p ;] .
Zgłoś
Rado 2013-10-20, 17:44
tak jak już pisałem szacun Artur szacu Krzyś huj w dupę szpilce

jak sie cofie albo czemu sie nie da cofnąć kurwa pomyłkowo postawionych piw
Zgłoś
Jason_x 2013-10-20, 17:58 1

Ten koleś nie patrz nie on jest zajekurwabisty nie i on nie wiesz nie?

Jason is here:)
Zgłoś
Ciesin 2013-10-20, 21:47
Facet przegrał walkę i nagle dotarł do prawdy
Kolejne gale boksu z udziałem Zimnocha / Szpilki będą wyglądały jak odcinki polsatowskich seriali. Ale czego innego spodziewać się po tak śmieciowej telewizji? Skoro są w stanie pokazywać KSW, pokażą wszystko. Szkoda tylko sportu, jakim jest boks. A z resztą, co ja pierdole. Patrząc na ostatnią walkę Kliczko z Povietkinem, waga ciężka jest tworzona przez scenarzystów mody na sukces.
Zgłoś
vieri22666 2013-10-20, 22:36
Uszy bolą.

Bo facet to musi mieć wał a nie jakieś tam przeguby...
Zgłoś
Cyjanek 2013-10-20, 23:35
Kurwa kolejny idiota ala Najman... Teraz się wycofuje, bo kurwa przegrała. Wyobraźcie sobie co by było, gdyby wygrał.
Zgłoś
panchamityle 2013-10-20, 23:46
Rozumim. hehe
Zgłoś
mateuszowy 2013-10-21, 0:31
andrzej_1981 napisał/a:

poliglotą to nie jest, ale też nie musi być ! standardowy patologiczny prosty szczery chłop

Przeczytaj najpierw co oznacza słowo "poliglota" Za bystry to nie jesteś mimo wieku.

"Eloi, Eloi, Lama Sabachthani"
Zgłoś
gracjanxx25 2013-10-21, 4:17
wyzywał cwel jebany a teraz sie pucuje jebac prostaka jebanego jak on gada wstyd zaczyna gadac o latarce a konczy ten sam temat na ołówku jurwa mac ja tak można do pieca z nim
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów