📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Wrzuci ktoś walkę?
Przegrał i odklepał to co mówił, jeszcze po walce o zimnochu mówi "krzysiu" :/
Pozytywny gościu w sumie, ale zmęczyłem się słuchaniem go.
Co do afery z Zimnochem, to jeśli sprzedał, to chuj mu w dupę, ale wciąganie tego do TV i promowanie walk na tym to patologia w chuj.
Swoją drogą Szpilka to rozpoczął i mam nadzieję, że podczas walki z Zimnochem dostanie porządny wpierdol.
Co do afery z Zimnochem, to jeśli sprzedał, to chuj mu w dupę, ale wciąganie tego do TV i promowanie walk na tym to patologia w chuj.
Swoją drogą Szpilka to rozpoczął i mam nadzieję, że podczas walki z Zimnochem dostanie porządny wpierdol.
kretyn okropny. MASAKRA
Wiesz o so chośi ?
Binkowski jest prze chuj, beka jest z niego na maxa, ale typek pozytywny w chuj.
Żałosne że Zimnoch nie umie znokautować takiego dziada .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów