Oprócz tego zaprosił Artura Zawiszę i Tomasza Terlikowskiego, naczelnego fronda.pl
Na początku programu widzimy świetnie zmontowany materiał, pokazujący tępej części społeczeństwa, który to marsz był tym jedynym "słusznym" i "prawidłowym".
Nie ma sensu dyskusji z Tobą - masz swoje poglądy, mi faktycznie chuj do tego.
A jeśli uważasz, że Terlikowski, według którego spuszczając się w chusteczkę jestem większym mordercą od Hitlera, bo zabijam dzieciaczki, jest dla Ciebie tym prawym... no to cóż, mnie to po prostu śmieszy.
O, i jeszcze okazało się, że 'potępiasz sprowokowanych' - z tematu i opisu to jednak nie wynika. I one more thing - to, że otworzyłeś oczy nie znaczy na jedną stronę, nie oznacza, że nie zamknąłeś ich na inną.
O ile mi wiadomo, oni też są skrajni, tylko z prawej strony.
Kurwa kolejny tępak który nawet nie wie co to znaczy "lewactwo". Idioci JKMa i inne ciule po fałszywej chemioterapii nauczyły się jednego słowa i płaczą jak zjeby walone w kakao.
Kurwa kolejny tępak który nawet nie wie co to znaczy "lewactwo". Idioci JKMa i inne ciule po fałszywej chemioterapii nauczyły się jednego słowa i płaczą jak zjeby walone w kakao.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Jedno jest pewne, z oszołomem nie ma co dyskutować. Tylko się jeszcze bardziej nakręca...(to oczywiście nie do ciebie qyk)