Oprócz tego zaprosił Artura Zawiszę i Tomasza Terlikowskiego, naczelnego fronda.pl
Na początku programu widzimy świetnie zmontowany materiał, pokazujący tępej części społeczeństwa, który to marsz był tym jedynym "słusznym" i "prawidłowym".
I słusznie, bo ta dwójka właśnie jest normalna.
sadistic.pl/szczuka-pokazuje-jak-zachowuje-sie-lewactwo-vt151810.htm
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.Precz z czerwonymi pająkami!
Potrafisz to poprzeć choćby jednym argumentem?
Przepraszam bardzo, co ma piernik do wiatraka?
Media mają stać na straży rzetelnej informacji i jej przepływu do społeczeństwa. Manipulacja nie jest rzetelną informacją. Ja w mediach już nie pracuję.
Ja jestem zwolennikiem tego systemu, który tych mankamentów ma najmniej. Opierając się na faktach, historii, podstawach ekonomii, logice i czystej arytmetyce, wyrobiłem sobie takie poglądy, a nie inne.
[...]jak i również jestem za "prawicowską" doktryną rodziny świętującej razem Boże narodzenie i wierzącej w Boga, uważam, że postulat NOPu (czy tam ONR, nie wiem do końca, bo się gubię w tych organizacjach) o odejściu od wspierania światowej finansjery ma sens,[...]
A jeśli chodzi o gospodarkę... Wielcy profesorowie (a miałem okazję niedawno być na debacie, na której największe gwiazdy nauki spierały się o to, który system gospodarczy jest najwydolniejszy) nie są w stanie określić który system gospodarczy jest najlepszy, więc w jaki sposób jesteś w stanie zrobić to ty (z całym szacunkiem - żeby zostać głupim doktorem, trzeba mieć już łeb na karku)?
To niech ci wielcy profesorowie ekonomii rusza dupy do podręcznika z historii i poczytają historię Chile po roku 73.