Oprócz tego zaprosił Artura Zawiszę i Tomasza Terlikowskiego, naczelnego fronda.pl
Na początku programu widzimy świetnie zmontowany materiał, pokazujący tępej części społeczeństwa, który to marsz był tym jedynym "słusznym" i "prawidłowym".
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." Stanisław Lem
I słusznie, bo ta dwójka właśnie jest normalna.
Kurwa i to jest problem tego kraju. Nie to, że istnieją tak skrajne ugrupowania, że istnieją debile po jednej i drugiej stronie, tylko to, że istnieją tacy debile jak autor tej wstawki. Mam na myśliludzi, którzy nie potrafią niczego przedstawić inaczej niż skrajnie.
Chuj, że cywilizowany człowiek prowokację obsra, małpa zacznie robić to samo co prowokator i mamy dzięki temu takie kwiatki i później pół roku pierdolenia o tym samym (no chyba że pojawi się nowa tragedia/katastrofa/afera/chuj).
No Ty Slonx to jesteś w chuj obiektywny...
dwoje lewaków-ignorantów i dwoje prawych, tak?
Zawisza i Terlikowski to takie same oszołomy, tylko po drugiej stronie barykady.
Gdyby zwolennicy PO robili taki gnój, jak 'prawdziwi Polacy na MN' to byłoby wielkie halo i wtedy zapewne zgadzałbyś się, że to patologia... bo wtedy byłoby Ci na rękę.
Żądasz rzetelnych mediów i obiektywizmu, a sam jesteś zaślepiony przez swoje poglądy i do trzeźwego myślenia bardzo Ci daleko.
Otwórz oczy i zobacz, że i jedna i druga strona ma wielkie mankamenty.
Jeden z nich w "Kropce nad i" przeszedł sam siebie w kretyństwie
W Warszawie to chyba największy popyt na kostke brukową jest. Co rusz jakaś manifestacja itp. Ludzie z Wawy wy tam macie jakieś chodniki wogólę ?
I teraz mi wyjaśnij, jak dziecku, w którym miejscu Zawisza z Terlikowskim popadali w skrajności? Ja tu widziałem atak na marsz i atak na nich, no i ich próby odparcia tego ataku.
??