18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Ateistka masakruje zebranych
jadoo • 2013-01-15, 2:41
Niewinne rozmowy o niebie zostały zakłócone przez pewną ateistkę, która wali prosto z mostu
Tak, angielski wymagany. Trzeba było uważać w szkole.
To tylko minuta, więc wytrzymajcie do punktu kulminacyjnego

Zgłoś
boski_adonis 2013-01-15, 3:23 66
fakt, bardzo mądrze to ujęła, dałem nawet piwo, a teraz myśle ze nie potrzebnie. Tylko wejdzie na główną i będzie pretekstem do pierdolenia kto ma rację, powiem tak: jedni super moralni ateiści , a drudzy super moralni katolicy, tyle że zawsze taką kłótnią wywołujecie podział który nijak ma sie do waszych haseł równości jednych i drugich, więc dajmy ludziom wierzyć nawet w najgorsze głupoty do póki nie wpierdalają nam sie z mahometem do kraju, tak wtedy będzie o co walczyć i wtedy sie wykarzemy zarówno my ateiści jak i nasi bracia katole
Zgłoś
KomentującyPanicz 2013-01-15, 4:25 1
Prawda w oczy kole...

JEBAC POLSKI SEJM!!!
Zgłoś
kamil-c 2013-01-15, 4:48 5
Dla mnie to kolejna "feministka" która spierdoliła z kuchni chuj wie czy czasem nie ma kutasa ...
Zgłoś
Darson666 2013-01-15, 7:46 10
No i gdzie ta masakra?

Naziolek napisał/a:

Darson emituje najwięcej promieniowania.

Zgłoś
Smutas 2013-01-15, 8:17 2
I czym tu się podniecać? Nawet cycków nie pokazała.
Zgłoś
knsad 2013-01-15, 10:34 3
też kiedyś miałem niewidzialnego przyjaciela...
Zgłoś
tepad.no 2013-01-15, 11:49 23
Religia rzeczywiscie jest dla idiotow badz ludzi slabych ale z drugiej strony jest potrzebna. Wiekszosc ludzi musi wierzyc w cos wiekszego niz oni sami, inaczej ich zycie straci sens. Nie staralbym sie zniechecic ludzi do religi katolickiej bo juz za plotem Europy(a moze nawet Polski) czeka nastepna, bardziej radykalna, ktora bardzo chetnie wypelni te luke.
Zgłoś
ProfessorHix 2013-01-15, 12:03 14
Wiara jest potrzebna, religia już niekoniecznie.

Ludzie muszą wierzyć, bo to im przede wszystkim ułatwia życie. A skoro są z tym szczęśliwsi, to nikt nie ma prawa ich za to obrażać.
Swoją drogą ta idiotka się tylko skompromitowała. Jest wiele sensownych argumentów, które można wyciągnąć w takiej debacie. Skoro sięgnęła po "idiotyzm", to ma zdecydowanie za mały rozumek, by się udzielać gdziekolwiek.
Zgłoś
sidian 2013-01-15, 12:21 4
Sam jestem ateistą i antyklerykałem, ale ta ateistka zmasakrowała głównie siebie. Właściwie to wyłącznie siebie i jeśli ktoś tu jest kretynem, to właśnie ona.
Zgłoś
DMN 2013-01-15, 12:21 2
Dokładnie jak napisał Prof. Hix, przezywanie kogoś to nie masakra. Skompromitowała jedynie siebie.
Zgłoś
Aeon 2013-01-15, 12:23
Wredna baba. W dzieciństwie większość wierzyła w zębowe wróżki, mikołaje, garniec złota na końcu tęczy, bogów olimpijskich itp. Niektórzy z tego wyrastają inny nie.
Zgłoś
staszkowy 2013-01-15, 12:25 1
brzydka jak czarna noc
Zgłoś
DomPas 2013-01-15, 12:25
puenty nie rozumiem, czym ona to na koncu podsumowala?
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-01-15, 12:26 5
Niby ateistka, a brzydka jak grzech.

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów