Wspaniały przycisk do papieru w darze dla B. Komorowskiego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Wszyscy na wybory w czerwcu aby kaczki nie wygrały
jestem przekonany w 100 % że ubiegłej nocy koleś bawił się tym cackiem. Komorowski na szczęście zachował trzeźwość umysłu i potrafił powstrzymac się przed użyciem. Hola, hola, a w Chicago to się jeszcze nie było? najwyższy czaS!
Ale widać że się Bronek zainteresował tym modelem. Oglądał, pewnie porównywał do swoich.
Echelon - ahhh ależ z ciebie błyskotliwy politolog
Echelon - ahhh ależ z ciebie błyskotliwy politolog
Każdy krzyczy o tym gumowym penisie jakie to straszne i chamskie, ale chyba mało kto wie co było powodem pokazania go przez Palikota. Gwalt na komisariacie na młodej dziewczynie, a gumowy penis ozaczał, że zamiast gumowych pał, teraz policjanci używaja gumowych penisów. Poważna sprawa, a przez Pisowców sprowadzona tylko do tego jednego gadzetu...
to debil klasyczny ten koles ze sztucznym, swojego nie ma, stara mu nie daje, dno społeczne i tyle
donwasyle napisał/a:
atrybut używany przez pisowców
a Komorowski od razu tej babce obok przekazał zabawkę
sama się rwała, żeby sobie przywlaszczyc
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów