Do groźnie wyglądającego wypadku doszło w niedzielę w Kaliszu. Na skutek zderzenia z miejskim autobusem doszło do dachowania Fiata Seicento.
Zdarzenie zostało nagrane przez kamery monitoringu. Na nagraniach widać, jak na skrzyżowanie z dużą prędkością wjeżdża Fiat SC. Nie widać sygnalizatorów, ale widać, że znaczną chwilę wcześniej ruszyły i wjechały na skrzyżowanie samochody po prawej stronie Fiata. O ile auto osobowe zdążyło przejechać, to autobus nie miał na to szans.
Doszło do zderzenia. Autobus uderzył w bok Fiata, wytrącając go z toru jazdy. Samochód uderzył w słup sygnalizacji i przewrócił się na dach. Zdarzenie wglądało bardzo groźnie.
Jak się okazało, Fiata prowadził 81-letni kierowca. Miał wiele szczęścia, nie odniósł bowiem poważniejszych obrażeń. Policjanci, za stworzenie zagrożenia w ruchu drogowym, zatrzymali mu prawo jazdy.
Główną hipotezą dotyczącą przyczyny wypadku jest oślepienie kierowcy Fiata przez słońce.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:39
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
podobno oślepiony przez słońce (chyba peru)
Cytat:
Był tu jakis czas temu taki co jechał na kiblu czy innej pierdziawce, też pod słońce. Dziwi mnie, że ludzi śłońce oślepi i pomyślą sobie "nic nie widzę, ale jak nic nie widzę to moze zielone jeszcze jest, szkoda by tak hamować przed swiatłami "
Nic nie widzę więc jadę.No co się może stać ? Zakazać dziadkowi jazdy.Niech autobusem do końca życia zapierdala i niech się modli, żeby nie trafił na takiego samego, ślepego dziada w osobówce
Dziadzio miał refleks.
Piwo za polski filmik z niebanalnie zmontowane ujęcia z wielu kamer!
Gorzej jest jak słońce napierdala bezpośrednio w szkła sygnalizatora i dopiero wtedy kurwa jest zagadka - Co tu się kurwa świeci.
Staruszkowi się spieszy, bo mu już mało życia zostało. Każda sekunda jest na wagę złota.
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Kilka dni temu podobne sejczento mignęło mi z podporządkowanej.
Oczywiście staruszek ze kierownicą. Droga po remoncie, stary Pewnie do dziś tak jeździ z nawykiem że kiedyś on miał pierwszeństwo.
Oczywiście staruszek ze kierownicą. Droga po remoncie, stary Pewnie do dziś tak jeździ z nawykiem że kiedyś on miał pierwszeństwo.
inteligencji nie mozna nabyc
Velture, nie będziesz mi kurwa mówił jak mam jeździć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów