📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
osa79 napisał/a:
umysłowa bieda.... smutne...
Masz rację. Wszyscy mądrzy i inteligentni ludzie siedzą w domach i hejtują w internecie.
osa79 napisał/a:
umysłowa bieda.... smutne...
Dobrze, żeś się przedstawił. W końcu zaczynasz zdanie z małej litery, a przecinki znasz z legend.
Temat niestety trafi do "sucharów", bo nie promuję homoseksualizmu i multikulturalizmu.
na huj tam te krzyze celtyckie posrod bialo - czerwonych flag ?
bovski napisał/a:
robią chłopaki coś poza spacerowaniem?
Np. Mikołajowe paczki dla domów dziecka:
Czy też wsparcie kombatantów na kresach.
Plus akcje muzyczne [rac, rock, rap] - jedna z nowszych nutek:
I w sumie jeszcze jeden numer:
serce roście
Umysłowa bieda - umysłowa bieda to nie widzieć tego co dzieje się w Polsce Jesteśmy raptem 40 państwem jeśli chodzi o wielkość gospodarki na świecie, nie ma co wyprzedzamy afrykę Polak pracuje prawie 2000 godzin rocznie z czego w ciągu godziny jest w stanie wyprodukować dobra za 20 dolców. Francuz pracuje 1490 godzin i produkuje dobra za równowartość ponad 50 zielonych, Anglik 1510 i wytwarza prawie 60 dolców. To się nazywa bieda umysłowa bieda, myśleć że jest lepiej a zapierdalać prawie jak niewolnik Na szczęście coraz więcej jest wśród nas narodowców i nacjonalistów, jest nadzieja. Czołem Wielkiej Polsce!
Oprócz paczek dla dzieci i pomocy weteranom, spuszczają wpierdol każdemu przypadkowemu przechodniowi, który nie ma łysej pały i białych kabli... Jebać nacjonalistów i lewaków, dobrze że to tylko mały margines...
Nacjonalisci ?? przecie to zwykle rasiole !
Cieszy się, że jest białym/Polakiem - nacjonalista, nazista, drugi Hitler.
Cieszy się, że jest murzynem/żydem/arabem/pedałem - odważny człowiek potrafiący stawić czoło przeciwnościom i walczyć o swoje miejsce w społeczeństwie.
Cieszy się, że jest murzynem/żydem/arabem/pedałem - odważny człowiek potrafiący stawić czoło przeciwnościom i walczyć o swoje miejsce w społeczeństwie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów