Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmJa nie wiem gdzie Ty tu widzisz 105kg, Niebieskie krążki mają po 20kg a żółte nawet nie wiem, bo nie widać napisu, ale niech będzie że 15kg. No to mamy 2x20 plus 2x15 plus sztanga (niech będzie 10kg) no to wychodzi 80kg. Koleś chodzi na siłownię od kilku miesięcy albo jest mega słaby. Ja trenowałem 15lat i w życiu nie widziałem podobnego przypadku, gdzie kogoś odcieło przy tak małym ciężarze, no chyba że gościu zrobił mega trening i to powtórzenie było jego 20tystym...
Trenowałeś to chyba kręcenie śmigłem a nie na siłowni, nawet nie wiesz ile gryf waży.
Kurwa, ja mam naturalnie zadużo testosteronu. Trochę mi to przeszkadza, agresja, ruchanie, wyniki na siłce, za dużo już tego wszystkiego. Czasem czuję się jak zwierzę. Można naturalnymi sposobami trochę go obniżyć? Bez chemii.
Za dużo wolnego czasu na pewno, ale jasne zostań alkoholikiem weganiniem, spadnie Ci na łeb na szyję.
Za dużo wolnego czasu na pewno, ale jasne zostań alkoholikiem weganiniem, spadnie Ci na łeb na szyję.
Czyli tylko meso odstawić. Dzięki!
Tego ziomka chyba bo nie tego wieloryba
jaki koneser się znalazł
sadistic.pl/t/541224