Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Psia dupo, coś o tym wspomniałem? Moto jak ktoś tak pisze to już wiem, że jest jeszcze większym petem niż pedalarze. Nadajesz się, ale do jazdy matizem na wsiowych drogach.
Skąd możesz wiedzieć do czego się nadaję, penisie bez jaj z chujem w dupie.
Skąd możesz wiedzieć do czego się nadaję, penisie bez jaj z chujem w dupie.
To pytanie czy stwierdzenie? Nie potrafisz napisać zdania w moim języku, a szukasz chujów w dupach. Może zamiast długopisu trzymałeś kolegę za knagę? Nie dość, że frajer, to jeszcze pedał
Gdyby ktoś tak stanął samochodem (nawet gdyby chodnik był odpowiednio szerszy i zostałoby tyle samo miejsca dla pieszych) to straż miejska i laweta byłyby na miejscu po 10 minutach
Gówno prawda - pooglądaj sobie "społeczniackie" kanały na YT - dzwonią na miejskich albo pały i albo nie chcą przyjechać, albo w ogóle nie holują tych aut. A nie wiadomo czemu, to przecież darmowy zarobek.
To pytanie czy stwierdzenie? Nie potrafisz napisać zdania w moim języku, a szukasz chujów w dupach. Może zamiast długopisu trzymałeś kolegę za knagę? Nie dość, że frajer, to jeszcze pedał
Na pierwsze: chuj cię to obchodzi.
Na drugie: Nie, nie potrafię. Nie znam języka ciot.
Na trzecie: Będę pisał tak jak mi pasuje a taki zjeb jak ty, ma chuja do powieszenia.
Na czwarte: pedał to cię zrobił. I to pewno przez przypadek, gdy spuścił się na siedzenie Moto i później twoja stara na nim usiadła.
Mogą używać moto do 125 cm.
Ale nie używam, brzydzę się bycia motocipą
Rozumiem że jeżdżąc Moto trzymasz chuja w dupie. Spróbuj go wyjąć, może poznasz uroki jazdy samochodem.
Skoro twierdzisz, że na 125 byłbyś motocipą to racja, nie rób kategorii A bo pierwszy zakręt by cię zweryfikował.
Swoje fantazje z „chujami w dupie” zostaw dla siebie, nie obnażaj się aż tak publicznie.
Skoro twierdzisz, że na 125 byłbyś motocipą to racja, nie rób kategorii A bo pierwszy zakręt by cię zweryfikował.
Swoje fantazje z „chujami w dupie” zostaw dla siebie, nie obnażaj się aż tak publicznie.
Jeździłem motorem zanim ty miałeś możliwość jego dotkniecia więc już nie musisz się wysilać wypisywaniem bzdur. A z chujami to żadne fantazje. Nazwa Motocipa z nieba nie spadła, chuj w dupie każdego motozjeba jest przedmiotem nieodłącznym, to widać po tym jak jeżdżą.Tylko prawdziwy kierowca potrafi docenić jazdę samochodem.
Znając życie, babcia nie ciągnie już torby zakupowej na kółkach , tylko sama popierdala na wózku.
Rozumiem, że motocykliści to kurwy, ale jedynym celem życiowym starych szmat, choć wiem, że starość nie radość, jest walka z całym światem i uprzykrzanie życia innym.
Ogólnie szanuję starsze osoby, ale czasami człowieka może krew zalać, takie mają odpały.
Co to za komentarz ? Jesteś jakiś spierdolony umysłowo czy zazdrościsz? Przestudiuj znaczenia słowa "kurwy"
[ Dodano 2024-07-11, 21:13 ]
@Pedator: nie mierz wszystkich swoją miarką o przewielki predatorku
[ Dodano 2024-07-11, 21:15 ]
@d-_-bE.Prigozhin61: nie będę pisać żebyś przeczytał przepisy bo pewnie po dwóch zdaniach musisz wrócić do walenia konia. Motocykl może w korku omijać inne pojazdy jeżeli pozostaje na tym samym pasie i nie zmienia na inny. Proszę. Nie dziękuj.
[ Dodano 2024-07-11, 21:16 ]
@Arashi91: ja tego tak nie odebrałem. Może ty masz problem i marzysz o przepychanie pomiędzy obciaganiem kolegom.
Stare kurwisko.
A huja, chodnik jest do chodzenia, do parkowania jest parking..
@: To jest właśnie najgorsze... Naucz się przepisów i potem pierdół swoje morały.
@: nie mierz wszystkich swoją miarką o przewielki predatorku
@: nie będę pisać żebyś przeczytał przepisy bo pewnie po dwóch zdaniach musisz wrócić do walenia konia. Motocykl może w korku omijać inne pojazdy jeżeli pozostaje na tym samym pasie i nie zmienia na inny. Proszę. Nie dziękuj.
@: ja tego tak nie odebrałem. Może ty masz problem i marzysz o przepychanie pomiędzy obciaganiem kolegom.
Znam przepisy. Co nie znaczy że się z nimi zgadzam. Bo niby dlaczego ktoś na innym typie pojazdu ma mieć jakieś przywileje.
Stare kurwisko.
Prawidłowo, to nie parking dla motopizd tylko wejście do klatki
A później się obudziłeś i twoja stara na kacu musiała ci prać pościel. Po2 chuja możecie
To chuja się znasz na przepisach. Na filmie jest nieprawidłowo (art.47 ust.2)
2. Dopuszcza się, przy zachowaniu warunków określonych w ust. 1 pkt 1 i 2, zatrzymanie lub postój na drodze dla pieszych przy krawędzi jezdni całego samochodu osobowego, motocykla, motoroweru lub wózka rowerowego.
Dzbanku xD
2, przy zachowaniu warunków określonych w ust. 1 pkt 1 i 2,
Dzbanku xD
Przy krawędzi jezdni idioto. Gdzie tu głąbie widzisz krawędź jezdni?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów