Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z jednej strony złośliwa prukwa, bo tak na prawdę mimo, że motocykle stały zaparkowane nieprawidłowo, to w niczym nie przeszkadzały.
Z drugiej... No właśnie, stały zaparkowane w przejściu, na chodniku. Piździelcom nie chce się szukać miejsc, albo ruszyć dupy i parkują pod samymi drzwiami. Gdyby ktoś tak stanął samochodem (nawet gdyby chodnik był odpowiednio szerszy i zostałoby tyle samo miejsca dla pieszych) to straż miejska i laweta byłyby na miejscu po 10 minutach. W przypadku motocykli jest na takie parkowanie jakieś durne społeczne przyzwolenie, czemu babcia się sprzeciwiła.
Motocykl mozna parkowac na chodniku o ile nie utrudnia to ruchu pieszych, najpierw sie doedukuj, poczytaj przepisy i potem komentuj... i kto tu jest teraz pizdzielcem ?
[ Dodano: 2024-07-11, 12:11 ]
Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motocipy przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.
Bola koreczki co ?
@: przemykamy się w korku bo możemy. Ostatnio jak jeden wysiadł i mnie przepychał to dostał liścia i uciekł do samochodu.
A później się obudziłeś i twoja stara na kacu musiała ci prać pościel. Po2 chuja możecie
[ Dodano: 2024-07-11, 12:16 ]
Motocykl mozna parkowac na chodniku o ile nie utrudnia to ruchu pieszych, najpierw sie doedukuj, poczytaj przepisy i potem komentuj... i kto tu jest teraz pizdzielcem ?
To chuja się znasz na przepisach. Na filmie jest nieprawidłowo (art.47 ust.2)
@: przemykamy się w korku bo możemy. Ostatnio jak jeden wysiadł i mnie przepychał to dostał liścia i uciekł do samochodu.
A póź niej obudziłeś się w zesranym łóżku.
Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motocipy przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.
To ze ciebie nie stac i nie masz jaj żeby jezdzic motocyklem to trzym ryj. Po pierwsze prawo zezwala parkować motocykl na chodniku jeżeli nie stanowi przeszkody dla przechodniów . Po drugie prawo także zezwala na jazdę motocyklem miedzy samochodami w korku.
O co ci chodzi? Ze dwadzieścia lat u mnie w mieście nie widziałem łamiącego się ciągnikiem. A i poza nie miałem takiej przyjemności. Przykład z dupy, chyba że mieszkasz gdzieś na wiosce i to u ciebie codzienność. A trąbie tylko na pedalarzy i kierowców kibla, natomiast na motocipy tylko wtedy gdy przepychają się w korku, bo w innych przypadkach zawsze mnie wyprzedzają więc to nie ma sensu.
Pizdy z piździchowa jak ty, mają cipę sparowaną z klaksonem. Nie dziwi mnie to, że nie wiesz o co chodzi. Leszki bez szkoły już tak mają.
No właśnie o to mi chodzi. Nie akceptuję "możemy". Zasady ruchu powinny dotyczyć każdego. Podjeżdzasz równo z samochodami i wszystko. Babcia dobrze zrobiła.
To zrób uprawnienia i nie będziesz taką sfrustrowaną pizdą w korku.
To zrób uprawnienia i nie będziesz taką sfrustrowaną pizdą w korku.
Mogą używać moto do 125 cm.
Ale nie używam, brzydzę się bycia motocipą
[ Dodano 2024-07-11, 13:21 ]
Pizdy z piździchowa jak ty, mają cipę sparowaną z klaksonem. Nie dziwi mnie to, że nie wiesz o co chodzi. Leszki bez szkoły już tak mają.
Rozumiem że jeżdżąc Moto trzymasz chuja w dupie. Spróbuj go wyjąć, może poznasz uroki jazdy samochodem.
Mogą używać moto do 125 cm.
Ale nie używam, brzydzę się bycia motocipą
Rozumiem że jeżdżąc Moto trzymasz chuja w dupie. Spróbuj go wyjąć, może poznasz uroki jazdy samochodem.
Psia dupo, coś o tym wspomniałem? Moto jak ktoś tak pisze to już wiem, że jest jeszcze większym petem niż pedalarze. Nadajesz się, ale do jazdy matizem na wsiowych drogach.
[ Dodano: 2024-07-11, 14:41 ]
A do reszty osrańców: od kiedy jesteście tacy kurwa regulaminowi? Za uszkodzenie motocykla pięść w ryj to najmniej. A tej to bym jeszcze zęby zabrał i na daszek wrzucił.
To ze ciebie nie stac i nie masz jaj żeby jezdzic motocyklem to trzym ryj. Po pierwsze prawo zezwala parkować motocykl na chodniku jeżeli nie stanowi przeszkody dla przechodniów . Po drugie prawo także zezwala na jazdę motocyklem miedzy samochodami w korku.
Haha parę lat temu byłem na zlocie motocyklistów w ramach pracy i większość tych buraków miała podobną narrację. "Trzeba mieć jaja żeby jeździć motocyklem, pieniądze itd" Pomijając fakt, że po zdjęciu kasku okazuje się, że większość to bezzębne janusze, to w chuj trzeba być bohaterem, żeby piłować tę maszynę w środku miasta żeby chociaż jedna osoba spojrzała
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów