18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mianas 2024-07-11, 11:18 1
Jeszcze tych w Puszkowców co parkują na chodniku ... Rysikiem to rysikiem ...
Zgłoś
buddyb 2024-07-11, 12:10 3
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Z jednej strony złośliwa prukwa, bo tak na prawdę mimo, że motocykle stały zaparkowane nieprawidłowo, to w niczym nie przeszkadzały.
Z drugiej... No właśnie, stały zaparkowane w przejściu, na chodniku. Piździelcom nie chce się szukać miejsc, albo ruszyć dupy i parkują pod samymi drzwiami. Gdyby ktoś tak stanął samochodem (nawet gdyby chodnik był odpowiednio szerszy i zostałoby tyle samo miejsca dla pieszych) to straż miejska i laweta byłyby na miejscu po 10 minutach. W przypadku motocykli jest na takie parkowanie jakieś durne społeczne przyzwolenie, czemu babcia się sprzeciwiła.

Motocykl mozna parkowac na chodniku o ile nie utrudnia to ruchu pieszych, najpierw sie doedukuj, poczytaj przepisy i potem komentuj... i kto tu jest teraz pizdzielcem ?

[ Dodano: 2024-07-11, 12:11 ]
kris1978 napisał/a:

Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motocipy przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.

Bola koreczki co ?
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-07-11, 12:11
Nie ma parkowania na chodniku! Babcia po ulicy też nie chodzi...
Zgłoś
Cotozafilm napisał/a:

@: przemykamy się w korku bo możemy. Ostatnio jak jeden wysiadł i mnie przepychał to dostał liścia i uciekł do samochodu.

A później się obudziłeś i twoja stara na kacu musiała ci prać pościel. Po2 chuja możecie

[ Dodano: 2024-07-11, 12:16 ]
buddyb napisał/a:

Motocykl mozna parkowac na chodniku o ile nie utrudnia to ruchu pieszych, najpierw sie doedukuj, poczytaj przepisy i potem komentuj... i kto tu jest teraz pizdzielcem ?

To chuja się znasz na przepisach. Na filmie jest nieprawidłowo (art.47 ust.2)
Zgłoś
Pedator 2024-07-11, 12:23 1
Cotozafilm napisał/a:

@: przemykamy się w korku bo możemy. Ostatnio jak jeden wysiadł i mnie przepychał to dostał liścia i uciekł do samochodu.

A póź niej obudziłeś się w zesranym łóżku.
Zgłoś
przemekkaro 2024-07-11, 12:25 1
kris1978 napisał/a:

Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motocipy przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.

To ze ciebie nie stac i nie masz jaj żeby jezdzic motocyklem to trzym ryj. Po pierwsze prawo zezwala parkować motocykl na chodniku jeżeli nie stanowi przeszkody dla przechodniów . Po drugie prawo także zezwala na jazdę motocyklem miedzy samochodami w korku.
Zgłoś
KoniecZartow 2024-07-11, 12:27
kris1978 napisał/a:

O co ci chodzi? Ze dwadzieścia lat u mnie w mieście nie widziałem łamiącego się ciągnikiem. A i poza nie miałem takiej przyjemności. Przykład z dupy, chyba że mieszkasz gdzieś na wiosce i to u ciebie codzienność. A trąbie tylko na pedalarzy i kierowców kibla, natomiast na motocipy tylko wtedy gdy przepychają się w korku, bo w innych przypadkach zawsze mnie wyprzedzają więc to nie ma sensu.

Pizdy z piździchowa jak ty, mają cipę sparowaną z klaksonem. Nie dziwi mnie to, że nie wiesz o co chodzi. Leszki bez szkoły już tak mają.
Zgłoś
Czachon 2024-07-11, 12:52
kris1978 napisał/a:

No właśnie o to mi chodzi. Nie akceptuję "możemy". Zasady ruchu powinny dotyczyć każdego. Podjeżdzasz równo z samochodami i wszystko. Babcia dobrze zrobiła.

To zrób uprawnienia i nie będziesz taką sfrustrowaną pizdą w korku.
Zgłoś
mkanicki 2024-07-11, 13:17
A jak te babki stają pod pasami na pogaduchach i nie przechodzą to też trzeba by bylo je tak potraktować.
Zgłoś
k................8 2024-07-11, 13:18
Czachon napisał/a:

To zrób uprawnienia i nie będziesz taką sfrustrowaną pizdą w korku.

Mogą używać moto do 125 cm.
Ale nie używam, brzydzę się bycia motocipą

[ Dodano 2024-07-11, 13:21 ]
KoniecZartow napisał/a:

Pizdy z piździchowa jak ty, mają cipę sparowaną z klaksonem. Nie dziwi mnie to, że nie wiesz o co chodzi. Leszki bez szkoły już tak mają.

Rozumiem że jeżdżąc Moto trzymasz chuja w dupie. Spróbuj go wyjąć, może poznasz uroki jazdy samochodem.
Zgłoś
smc 2024-07-11, 13:33
Jak będę stary, to będę robił tak samo.
Zgłoś
FixMix42 2024-07-11, 13:41
Babcia ple ple
Zgłoś
KoniecZartow 2024-07-11, 14:21 1
kris1978 napisał/a:

Mogą używać moto do 125 cm.
Ale nie używam, brzydzę się bycia motocipą
Rozumiem że jeżdżąc Moto trzymasz chuja w dupie. Spróbuj go wyjąć, może poznasz uroki jazdy samochodem.

Psia dupo, coś o tym wspomniałem? Moto jak ktoś tak pisze to już wiem, że jest jeszcze większym petem niż pedalarze. Nadajesz się, ale do jazdy matizem na wsiowych drogach.
Zgłoś
minions 2024-07-11, 14:38 1
Co, kurwo, stary grubasie, za mało miejsca masz, żeby ciągnąć to swoje grube dupsko? Zdychaj i daj żyć innym.

[ Dodano: 2024-07-11, 14:41 ]
A do reszty osrańców: od kiedy jesteście tacy kurwa regulaminowi? Za uszkodzenie motocykla pięść w ryj to najmniej. A tej to bym jeszcze zęby zabrał i na daszek wrzucił.
Zgłoś
tuaksx 2024-07-11, 15:17
przemekkaro napisał/a:

To ze ciebie nie stac i nie masz jaj żeby jezdzic motocyklem to trzym ryj. Po pierwsze prawo zezwala parkować motocykl na chodniku jeżeli nie stanowi przeszkody dla przechodniów . Po drugie prawo także zezwala na jazdę motocyklem miedzy samochodami w korku.

Haha parę lat temu byłem na zlocie motocyklistów w ramach pracy i większość tych buraków miała podobną narrację. "Trzeba mieć jaja żeby jeździć motocyklem, pieniądze itd" Pomijając fakt, że po zdjęciu kasku okazuje się, że większość to bezzębne janusze, to w chuj trzeba być bohaterem, żeby piłować tę maszynę w środku miasta żeby chociaż jedna osoba spojrzała
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem