Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przy krawędzi jezdni idioto. Gdzie tu głąbie widzisz krawędź jezdni?
Czytanie ze zrozumieniem sie klania 13-latku
Czytanie ze zrozumieniem sie klania 13-latku
No właśnie głąbie czytanie ze zrozumieniem się kłania
No właśnie o to mi chodzi. Nie akceptuję "możemy". Zasady ruchu powinny dotyczyć każdego. Podjeżdzasz równo z samochodami i wszystko. Babcia dobrze zrobiła.
Czyli lubisz stać w korku? Specjalnie dla Ciebie nasza ekipa będzie ustawiala się w korku równo za samochodami, jeden za drugim. Z zachowaniem bezpiecznych odstępów. Ruszać też bedziemy grzecznie każdy po kolei co by zagrożenia przypadkiem nie stworzyć.
Czyli lubisz stać w korku? Specjalnie dla Ciebie nasza ekipa będzie ustawiala się w korku równo za samochodami, jeden za drugim. Z zachowaniem bezpiecznych odstępów. Ruszać też bedziemy grzecznie każdy po kolei co by zagrożenia przypadkiem nie stworzyć.
Ok, może być
Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motocipy przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.
Ja jak sie przeciskam w korku to często przerysam łokciem albo kierownicą lusterko takiego gagatka. A jak jakiś zaczyna pyskować to do domu wraca z jednym lusterkiem xD
Ja jak sie przeciskam w korku to często przerysam łokciem albo kierownicą lusterko takiego gagatka. A jak jakiś zaczyna pyskować to do domu wraca z jednym lusterkiem xD
Dokładnie tak. I dlatego od początku piszę, że przepisy są jedne i nie powinno być żadnych wyjątków.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów