18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
antisol123 2024-07-11, 9:50 71
Stare kurwisko.
Zgłoś
przemekkaro 2024-07-11, 9:53 34
Do utylizacji taka stara kurwa
Zgłoś
Jebac_pedalarzy 2024-07-11, 10:02 9
Powinna jeszcze tą swoją przyczepką na kółkach napierdalać pedalarzy w damskich obcisłych ubrankach. Spoko babka i ma moc w łapie.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2024-07-11, 10:07 23
Z jednej strony złośliwa prukwa, bo tak na prawdę mimo, że motocykle stały zaparkowane nieprawidłowo, to w niczym nie przeszkadzały.
Z drugiej... No właśnie, stały zaparkowane w przejściu, na chodniku. Piździelcom nie chce się szukać miejsc, albo ruszyć dupy i parkują pod samymi drzwiami. Gdyby ktoś tak stanął samochodem (nawet gdyby chodnik był odpowiednio szerszy i zostałoby tyle samo miejsca dla pieszych) to straż miejska i laweta byłyby na miejscu po 10 minutach. W przypadku motocykli jest na takie parkowanie jakieś durne społeczne przyzwolenie, czemu babcia się sprzeciwiła.

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
k................8 2024-07-11, 10:18 29
przemekkaro napisał/a:

Do utylizacji taka stara kurwa

Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motocipy przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.
Zgłoś
damianek222 2024-07-11, 10:19 6
Anal_Intruder_69 napisał/a:

Z jednej strony złośliwa prukwa, bo tak na prawdę mimo, że motocykle stały zaparkowane nieprawidłowo, to w niczym nie przeszkadzały.
Z drugiej... No właśnie, stały zaparkowane w przejściu, na chodniku. Piździelcom nie chce się szukać miejsc, albo ruszyć dupy i parkują pod samymi drzwiami. Gdyby ktoś tak stanął samochodem (nawet gdyby chodnik był odpowiednio szerszy i zostałoby tyle samo miejsca dla pieszych) to straż miejska i laweta byłyby na miejscu po 10 minutach. W przypadku motocykli jest na takie parkowanie jakieś durne społeczne przyzwolenie, czemu babcia się sprzeciwiła.

Zgadza sie motocyklem staje sie w takich miejscach, nie dlatego ze im sie nie chce szukac miejsca tylko dlatego, ze boja sie o swoje maszyny. Ludzie nie widzą auta zaparkowanego obok i potrafia przyjebac albo uderzyc drzwiami, a co dopiero motocykl. A stara kurwa nie jest od wymierzania sprawiedliwosci, ale tak wyglada zazdrosc. Mam nadzieje ze slono zaplaci, ze dziennie bedzie wpierdalala jedna sucha bulke.
Zgłoś
Zulu-Gula 2024-07-11, 10:21 6
Znając życie, babcia nie ciągnie już torby zakupowej na kółkach , tylko sama popierdala na wózku.
Rozumiem, że motocykliści to kurwy, ale jedynym celem życiowym starych szmat, choć wiem, że starość nie radość, jest walka z całym światem i uprzykrzanie życia innym.
Ogólnie szanuję starsze osoby, ale czasami człowieka może krew zalać, takie mają odpały.
Zgłoś
Cotozafilm 2024-07-11, 10:34 2
@kris1978: przemykamy się w korku bo możemy. Ostatnio jak jeden wysiadł i mnie przepychał to dostał liścia i uciekł do samochodu.
Zgłoś
k................8 2024-07-11, 10:39 7
Cotozafilm napisał/a:

@: przemykamy się w korku bo możemy. Ostatnio jak jeden wysiadł i mnie przepychał to dostał liścia i uciekł do samochodu.

No właśnie o to mi chodzi. Nie akceptuję "możemy". Zasady ruchu powinny dotyczyć każdego. Podjeżdzasz równo z samochodami i wszystko. Babcia dobrze zrobiła.
Zgłoś
P................m 2024-07-11, 10:44 7
To nie jest miejsce dla motorków. Brawo babcia. Jebać motopizdy.
Zgłoś
KoniecZartow 2024-07-11, 10:44 3
kris1978 napisał/a:

No właśnie o to mi chodzi. Nie akceptuję "możemy". Zasady ruchu powinny dotyczyć każdego. Podjeżdzasz równo z samochodami i wszystko. Babcia dobrze zrobiła.

To się nazywa kultura jazdy. Jak chłop ciągnikiem musi się łamać, to jesteś tą pizdą, która mu wjeżdża na czołówkę, trąbi i pierdoli o pierwszeństwie? Jebane ślimoki drogowe.
Zgłoś
k................8 2024-07-11, 10:55 1
KoniecZartow napisał/a:

To się nazywa kultura jazdy. Jak chłop ciągnikiem musi się łamać, to jesteś tą pizdą, która mu wjeżdża na czołówkę, trąbi i pierdoli o pierwszeństwie? Jebane ślimoki drogowe.

O co ci chodzi? Ze dwadzieścia lat u mnie w mieście nie widziałem łamiącego się ciągnikiem. A i poza nie miałem takiej przyjemności. Przykład z dupy, chyba że mieszkasz gdzieś na wiosce i to u ciebie codzienność. A trąbie tylko na pedalarzy i kierowców kibla, natomiast na motocipy tylko wtedy gdy przepychają się w korku, bo w innych przypadkach zawsze mnie wyprzedzają więc to nie ma sensu.
Zgłoś
Arashi91 2024-07-11, 10:56 7
Cotozafilm napisał/a:

@: przemykamy się w korku bo możemy. Ostatnio jak jeden wysiadł i mnie przepychał to dostał liścia i uciekł do samochodu.

Eh te fantazje homokomando o przepychaniu...
Zgłoś
birddog102 2024-07-11, 11:11 3
kris1978 napisał/a:

Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motocipy przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.

Jakby postawili na miejscu dla samochodów to by było pianie że zabierają miejsca samochodom. Ja tu nie widzę lokowania chodnika, nie stanęli w poprzek. Stara kurwa teraz powinna zapłacić ze swojej głodowej emerytury za uszkodzenie czyjegoś mienia.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem