Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z drugiej... No właśnie, stały zaparkowane w przejściu, na chodniku. Piździelcom nie chce się szukać miejsc, albo ruszyć dupy i parkują pod samymi drzwiami. Gdyby ktoś tak stanął samochodem (nawet gdyby chodnik był odpowiednio szerszy i zostałoby tyle samo miejsca dla pieszych) to straż miejska i laweta byłyby na miejscu po 10 minutach. W przypadku motocykli jest na takie parkowanie jakieś durne społeczne przyzwolenie, czemu babcia się sprzeciwiła.
Do utylizacji taka stara kurwa
Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motocipy przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.
Z jednej strony złośliwa prukwa, bo tak na prawdę mimo, że motocykle stały zaparkowane nieprawidłowo, to w niczym nie przeszkadzały.
Z drugiej... No właśnie, stały zaparkowane w przejściu, na chodniku. Piździelcom nie chce się szukać miejsc, albo ruszyć dupy i parkują pod samymi drzwiami. Gdyby ktoś tak stanął samochodem (nawet gdyby chodnik był odpowiednio szerszy i zostałoby tyle samo miejsca dla pieszych) to straż miejska i laweta byłyby na miejscu po 10 minutach. W przypadku motocykli jest na takie parkowanie jakieś durne społeczne przyzwolenie, czemu babcia się sprzeciwiła.
Zgadza sie motocyklem staje sie w takich miejscach, nie dlatego ze im sie nie chce szukac miejsca tylko dlatego, ze boja sie o swoje maszyny. Ludzie nie widzą auta zaparkowanego obok i potrafia przyjebac albo uderzyc drzwiami, a co dopiero motocykl. A stara kurwa nie jest od wymierzania sprawiedliwosci, ale tak wyglada zazdrosc. Mam nadzieje ze slono zaplaci, ze dziennie bedzie wpierdalala jedna sucha bulke.
Rozumiem, że motocykliści to kurwy, ale jedynym celem życiowym starych szmat, choć wiem, że starość nie radość, jest walka z całym światem i uprzykrzanie życia innym.
Ogólnie szanuję starsze osoby, ale czasami człowieka może krew zalać, takie mają odpały.
@: przemykamy się w korku bo możemy. Ostatnio jak jeden wysiadł i mnie przepychał to dostał liścia i uciekł do samochodu.
No właśnie o to mi chodzi. Nie akceptuję "możemy". Zasady ruchu powinny dotyczyć każdego. Podjeżdzasz równo z samochodami i wszystko. Babcia dobrze zrobiła.
No właśnie o to mi chodzi. Nie akceptuję "możemy". Zasady ruchu powinny dotyczyć każdego. Podjeżdzasz równo z samochodami i wszystko. Babcia dobrze zrobiła.
To się nazywa kultura jazdy. Jak chłop ciągnikiem musi się łamać, to jesteś tą pizdą, która mu wjeżdża na czołówkę, trąbi i pierdoli o pierwszeństwie? Jebane ślimoki drogowe.
To się nazywa kultura jazdy. Jak chłop ciągnikiem musi się łamać, to jesteś tą pizdą, która mu wjeżdża na czołówkę, trąbi i pierdoli o pierwszeństwie? Jebane ślimoki drogowe.
O co ci chodzi? Ze dwadzieścia lat u mnie w mieście nie widziałem łamiącego się ciągnikiem. A i poza nie miałem takiej przyjemności. Przykład z dupy, chyba że mieszkasz gdzieś na wiosce i to u ciebie codzienność. A trąbie tylko na pedalarzy i kierowców kibla, natomiast na motocipy tylko wtedy gdy przepychają się w korku, bo w innych przypadkach zawsze mnie wyprzedzają więc to nie ma sensu.
@: przemykamy się w korku bo możemy. Ostatnio jak jeden wysiadł i mnie przepychał to dostał liścia i uciekł do samochodu.
Eh te fantazje homokomando o przepychaniu...
Dobrze zrobiła. Chodnik jest dla pieszych a nie do trzymania w cieniu gówna, na którym motocipy przepychają się pomiędzy samochodami gdy stoję w korku.
Jakby postawili na miejscu dla samochodów to by było pianie że zabierają miejsca samochodom. Ja tu nie widzę lokowania chodnika, nie stanęli w poprzek. Stara kurwa teraz powinna zapłacić ze swojej głodowej emerytury za uszkodzenie czyjegoś mienia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów