📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zajebista kosa! Ciekawe czy jakby kogoś nią dźgnąć, to czy głośno by krzyczał
Biorąc pod uwagę jakimi narzędziami to robił to faktycznie należy się szacunek.
chciałem napisać, że jak taki dobry to niech motylkowy zrobi, ale najpierw sprawdziłem.... zrobił jebany
Talent to może ma, ale nad optymalnością mógłby popracować.
tylko amatorzy podniecają się tym nożem. Dobry, żeby sobie postawić na półeczkę i nic po za tym.
widziałem kiedyś efekt cięcia szlifierką bez osłony. Ostrze pękło i zatrzymało się u kolesia na kręgosłupie przecinają wcześniej serce.
Każdy kto pracuje szlifierką bez osłony jest dobrym kandydatem do nagrody Darwina.
Każdy kto pracuje szlifierką bez osłony jest dobrym kandydatem do nagrody Darwina.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów