Jak to działa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chwała socjalizmowi
pietras_ja polecam uważaj na prawicowców
Za kucyk9010 powinieneś dostać w ryj zanim to napisałeś ćwoku. Ja nawet nie wchodziłem ale takie śmierdzące gnidy niczym się nie różnią od tych, co patelnie za 3 kilo sprzedają.
Ostatnio zacząłem się interesować tym całym syfem co nas otacza. Każda postać, która mnie zaciekawiła z tej szajki lewak. Naprawdę. Socjal-demokrata,Socjalista, ect. Zwał jak zwał
Coś dla prawaków:
FED podobnie jak ECB (europejski odpowiednik FED) nie są organizacjami o charakterze państwowym...a skoro coś nie jest państwowe to jakie jest? Prywatne.
Zatem cały kryzys jest spowodowany działaniem kapitału skoncentrowanego w prywatnych rękach.
Dziękuje dobranoc. Cały kapitalizm i liberalizm jest chuja wart.
FED podobnie jak ECB (europejski odpowiednik FED) nie są organizacjami o charakterze państwowym...a skoro coś nie jest państwowe to jakie jest? Prywatne.
Zatem cały kryzys jest spowodowany działaniem kapitału skoncentrowanego w prywatnych rękach.
Dziękuje dobranoc. Cały kapitalizm i liberalizm jest chuja wart.
@voidinfinity
Jesteś masakrycznie głupi. Ten prywatny kapitał nie mógłby NIC zrobić bez współpracy socjalistycznych państw.
Jest popyt na przekręty i oszustwa to pojawia się podaż. Na kontraktach rządowych zarabia się najlepiej i ZAWSZE znajdzie się chętny prywatny wykonawca kontraktu. Co dopiero jeśli proponują "kontrakt" na przekręty i kradzieże.
Jesteś masakrycznie głupi. Ten prywatny kapitał nie mógłby NIC zrobić bez współpracy socjalistycznych państw.
Jest popyt na przekręty i oszustwa to pojawia się podaż. Na kontraktach rządowych zarabia się najlepiej i ZAWSZE znajdzie się chętny prywatny wykonawca kontraktu. Co dopiero jeśli proponują "kontrakt" na przekręty i kradzieże.
!Timon napisał/a:
@voidinfinity
Zacznijmy od tego, że regulacje dotyczące mechanizmów finansowych istniały do czasu, aż pojawili się lobbyści, którzy pod hasłem deregulacji (skąd my to znamy) przepchnęli niekorzystne dla społeczeństwa zmiany (generalnie chodzi o lichwę i instrumenty pozwalających na spekulacje na rynkach finansowych).
Zatem to finansjera dopuściła się korupcji, celem zdobycia instrumentów do kręcenia lodów - czyli tego o czym piszesz.
Wina społeczeństwa jest w tym, że to ignoruje, no ale z drugiej strony skąd mają zdobyć informacje na ten temat? Z koncernów medialnych, kontrolowanych przez wielki kapitał? A może od skorumpowanych polityków?
Jedno jest pewne - gdyby nie ogromna koncentracja kapitału w rękach bardzo wąskiej grupy osób - nie byłoby problemu. Ale, ale - ta koncentracja jest właśnie efektem liberalizmu i kapitalizmu.
Ostatecznym stadium tych dwóch systemów jest oparcie wszystkich zależności pomiędzy ludzmi na własności - czyli niewolnictwo.
Dokształć się trochę w temacie - to pogadamy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów