Jakiś ekspert od wszystkiego się wypowie, czym ten koleś tak naprawdę rzyga? Może koleś ma raka i mu w środku guz przerwał jakąś większą żyłę lub tętnicę?
Chuja wiem, ale po chłopie. Krew tętnicza jak malowanie.
Nie powinien stracic przytomność od takiej ilości krwi?
Wyrzygał na tym filmie z max 200 ml, trochę za mało by zemdleć , ale jak haftował tak dłużej , to jest szansa, że zemdlał permanentnie
Obstawiam kompletny rozpierdol w jamie brzusznej. Gość pewniej wykrwawił się do otrzewnej i zmarł na miejscu. Szkoda, że filmik taki krótki.
Ktoś pytał jak pomóc dobić.
Ktoś sobie wyobraził to na w własnej skórze? Niby bełtasz powinna być ulga a tu chuj On i tak jest już w poł świadomy ale fajnie nagrał się odruch bezwarunkowy
Ktoś pytał jak pomóc dobić.
Dobijających ostrzegam, że za gówniarza ziomek po imprezie rzygał krwią. Jego rodzice myśleli, że się pobilismy ostro. Nażarł się jakiegoś chuj wie czego, może kurwa nawet barszczu, ale nie wiem skąd miałby go wziąć... No w każdym razie jakoś głupio byłoby go dobić wtedy xD
jest tu jakiś ekspert? da się w takiej sytuacji pomóc gościowi? czy jedyne co zostaje (tak jak na przykładzie) to nagrywanie typa?
jak rzyga krqią, to spierdalaj, bo się jeszcze hivem zarazisz
Jakiś ekspert od wszystkiego się wypowie, czym ten koleś tak naprawdę rzyga? Może koleś ma raka i mu w środku guz przerwał jakąś większą żyłę lub tętnicę?
Nałykaj się krwi to zobaczysz
jest tu jakiś ekspert? da się w takiej sytuacji pomóc gościowi? czy jedyne co zostaje (tak jak na przykładzie) to nagrywanie typa?
Nie da sie. To jak po kosie w brzuch, pozyjesz 12-14h w szpitalu i detka - za duzy rozpierdol nie ma w co rece wlozyc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów