📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
i to ukraiński ten barszcz bo z wkładką.
No, raczej po chłopie. A ten film będzie takim memento dla jego życia. Tak go zapamiętają najbliżsi
Jakiś ekspert od wszystkiego się wypowie, czym ten koleś tak naprawdę rzyga? Może koleś ma raka i mu w środku guz przerwał jakąś większą żyłę lub tętnicę?
ekspertem nie jestem, ale widać że gość z tyłu ma kopyto. Być może gościu dostał kulkę w organ wewnętrzny i wylewa mu się do góry.
Ychy płuca rozpierdolone .... Długo nie pociągnie ....
Moim zdaniem to ona ma pawie prosto z przewodu pokarmowego więc jakieś tam ma krwawienie nie z płuc. Dostał w jakieś naczynie krwionośne gdzies blisko i rzyga krwa po prostu
Myślę, że to była kara. Musiał coś opierdolić, ale jak widać nie smakowało mu.
Nie powinien stracic przytomność od takiej ilości krwi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów