📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja mysle,że wpierdolil jakieś mocne dragi w łatwo rozpuszczalnym opakowaniu w kwasach żołądkowych podczas pościgu żeby pozbyć się dowodu zatrzymał się do kontroli no i efekt popalenia dróg pokarmowych.
Aż mnie naszło na barszcz z uszkami
radek225 napisał/a:
Bardzo jasny kolor czerwony, brak odruchu wymiotnego jak i to że jest to spowodowane zapewne jakimś urazem, sugeruje że albo pękła mu dwunastnica bądź żołądek albo ma mocny krwotok z dolnych dróg oddechowych.
Jednak ma widoczną krew wylewającą się z nosa, wiec to drugie. Chłop po prostu topił się we własnej krwi.
Jedna z gorszych opcji na zejście z tego świata.
radek225 napisał/a:
Jakiś ekspert od wszystkiego się wypowie, czym ten koleś tak naprawdę rzyga? Może koleś ma raka i mu w środku guz przerwał jakąś większą żyłę lub tętnicę?
Dzień dobry, to jest będziecie wrzodów żołądka w tym przypadku bardzo silne, wraz z nazbieraniem się krwi w żołądku dochodzi do wymiotu krwią i treścią zaległą. Czy potrzebuje Pan L4?
Acha i to będzie zgon.
Jakoś obcinanie kończyn, wyrywanie serca czy inne gówna nie ruszyły mnie tak mocno jak to xd
Pęknięcie wrzodów żołądka... do uratowania chłop ale tylko szpital i natychmiastowa operacja
albo połknął grubo towaru i ma torsje z rozjebaniem bebecha
albo połknął grubo towaru i ma torsje z rozjebaniem bebecha
polecam Aviomarin
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów