youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Myślisz że autem łatwiej zatrzymać się przed rowerzystą
od kiedy to przed rowerzystą się hamuje? ja przyspieszam i włączam wycieraczki
"od kiedy to przed rowerzystą się hamuje? ja przyspieszam i włączam wycieraczki"
Aleś ty zabawny..
Czarny Żyd jeźdźcem Apokalipsy.W Polsce w większości przypadków bezpieczniej jest gdy rowerzysta pojedzie po chodniku niż się ma wpieprzyć pod auto. Zwłaszcza że u nas każdy lubi zapierdalać więc rowerzysta nie ma szans.
Dodaj jeszcze do tego te jebane studzienki, koleiny, wysokie krawezniki i dziury. Nawet jak by cos sie dzialo na drodze to nie ma gdzie spierdolic, jedynie pozostaje isc pod kola... Wkurwia mnie ten plebs sapiacy ze po chodniku nie mozna jezdzic... a niby kurwa jak wy zapierdalacie srodkiem drogi rowerowej to jest zajebiscie? Ja problemu do tego nie mam bo sam sie czasem zapomne i na ta rowerowa wejde ale nikomu pretensji nie robie nawet gdy mnie ewidentnie grupa ludzi spowalnia na drodze rowerowej. Tak samo nie rozumiem komentarzy w stylu ze nie ma sie prawa jechac chodnikiem. Jak sa jebane dziury i koleiny to nie bede tamtedy zapierdalal bo moge komus pod kola wjechac, proste.
ostatnio jadę sobie moim samochodem polną drogą i jadą mi takie smarki środkiem nie zwracając na mnie uwagi to jak się wkurzyłam. Przyśpieszyłam to dopiero w tedy zjechali..... :/
Nigdy nie bylas dzieckiem ty tepa szmato? Takie dzieciaki nie maja swiadomosci doroslego czlowieka, czesto myslami sa gdzie indziej i to my mamy uwazac na nich a nie odwrotnie.
Ale chuje zaparkowali sobie w odległości mniejszej niż 10 metrów od przejścia dla pieszych, mam nadzieję że ktoś temat pociągnie i zesrają się z wrażenia jaki mandat dostaną!
Gwoli ścisłości: powinni jeszcze zostać ukarani za brak reakcji za niezareagowanie na popełnienie wykroczenia i na niezauważenie nielegalności parkingu.
Banda debili pod protekcją ryżego chuja...
Haha!
Ale chuje zaparkowali sobie w odległości mniejszej niż 10 metrów od przejścia dla pieszych, mam nadzieję że ktoś temat pociągnie i zesrają się z wrażenia jaki mandat dostaną!
Gwoli ścisłości: powinni jeszcze zostać ukarani za brak reakcji za niezareagowanie na popełnienie wykroczenia i na niezauważenie nielegalności parkingu.
Banda debili pod protekcją ryżego chuja...
Zaparkowali na chodniku, zostawiając 1,5 metra pieszym, więc niestety wsio ourajt.
Z drugą częścią się zgadzam. Służbista pierdolony, wielki mi szeryf. Kiedyś nie było tych idiotycznych przepisów i ludzie jeździli jak chcieli i gdzie chcieli, tak, jak podpowiadał zdrowy rozsądek. Teraz tego NIE MOŻNA, tamtego NIE WOLNO, to MUSISZ robić tak, a tamto inaczej. A drogi i chodniki po chuju i weź się kurwa dostosuj.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów