📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
No i bardzo kurwa dobrze, niech spierdalają i prowadzą swoje rowerki. Rowerzyści czują się bezkarnie i jeżdżą jak chcą. Oni też powinni stosować się do przepisów i tyle.
W Polsce w większości przypadków bezpieczniej jest gdy rowerzysta pojedzie po chodniku niż się ma wpieprzyć pod auto. Zwłaszcza że u nas każdy lubi zapierdalać więc rowerzysta nie ma szans.
Proponuję aby wujek Donek i jego kumple dobrali sie do tyłka tych wrednych rowerzystów walic mandaty po 6000 zł to sie nauczą
Ludzie kurwa dostają mandaty za to, że w Polsce chodniki nie są przystosowane jak w normalnym cywilizowanym kraju do jazdy po nich na rowerze.
Ja jebie...
Ja jebie...
pierdole 100 mandatu za niezgodną z przepisami jazdę rowerem a za jazdę bryką 70 km/h przy ograniczeniu do 50, czyli w chuj niebezpieczna jazda jak na "po mieście" - ta sama kwota.
W/g mnie pojebany ten taryfikator.
W/g mnie pojebany ten taryfikator.
CoCo
Zapomniałem dopisać, reporteżyna pierdoli o warunkach w jakich można ewentualnie jechać po chodniku. Ciekawe czy policjmajstry będą podzielać jego poglądy czy od razu dojebią mandat.
ja tam zwykle staram się jeździć ulicą, ale czasem się nie da. Na ulicy która wygląda jak po bombardowaniu(tak wygląda połowa ulic w tym kraju) musisz jechać slalomem żeby nie wpierdolić się w te dziury(największe są zreszta przy krawężniku zyli tam gdzie zwykle rower jedzie), a kierowcy w samochodach wyprzedzają cię na 3 nie patrząc na nic bo im się śpieszy
i jeszcze jedno rowerzyści mają prawo jechać całą szerokością swojego pasa także w rzedzie zajmować cały pas
i jeszcze jedno rowerzyści mają prawo jechać całą szerokością swojego pasa także w rzedzie zajmować cały pas
przy zatłoczonym chodniku wystarczy jedną nogą się odpychać zamiast w pełni pedałować, w taki sposób policja może chuja possać co najwyżej.
Najbardziej wkurwiające jest, jak jedzie taki mistrz jeden z drugim drogą, a przy przejściu dla pieszych nagle skręca w lewo. I sprawa prawoskrętów i lewoskrętów. Gdy patrze, z naprzeciwka nic nie jedzie, na przejściu nikogo, tramwaj odjeżdża z przystanku, ruszam i nagle wjeżdża mi pod koła cyklista jebany, machając łapami z oburzeniem jeszcze... Ehh kurwa jak ja ich nienawidzę, ale byle do jesieni...
Już jutro mandaty za chodzenie powyżej 4 km / h na drodze do chodzenia 2 km / h 200 zł i 5 pkt karnych ( 20 punktów karnych to upiłowanie jednej nogi ) .
Oglądam, oglądam i słysze co chwile "szeroki chodnik, szeroki chodnik", myślę sobie kurwa gdzie ten szeroki chodnik?! Potem mówi typo "droga z plant na kazimierz", aha myślę sobie Kraków i wszystko jasne...
gruby lysy ciul ma bol dupska bo mu siodelko do dupy wlazi i nie moze jezdzic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów