Kolizja na skrzyżowaniu, ucieczka, pościg i rozpadające się auto …
Zwykła kolizja, a jednak kierowca przewozu osób po krótkiej rozmowie z poszkodowaną, cofa omal nie uderzając w autora (na nagraniu przeskok - łączenie nagrań) i postanawia odjechać z miejsca zdarzenia...
Z relacji autora nagrania…
Z racji, że sam nie byłem pewny czy oni się jakoś nie dogadali to na początku jechałem tylko w bezpiecznej odległości i go obserwowałem, ale gdy jego elementy(auta) trafiały w mój samochód ... poinformował ich o tym, ten zamiast się zatrzymać, kontynuował ucieczkę wjeżdżając na parking podziemny.
Trochę nie byłem pewny o moje bezpieczeństwo i zdecydowałem się za nim wjechać tylko dlatego, że miałem przy sobie gaz pieprzowy, który trzymałem cały czas w kieszeni
Pani ze 112 do mnie oddzwoniła z powodu braku zasięgu wcześniej i udało mi się jej podać adres - policja dojechała w ciągu 5 minut. Wyszliśmy przed blok po milionie błagań o nie wzywanie policji i udawaniu, że nic po polsku nie umie. Dodatkowo standardowa gadka, że dwójka dzieci, że grande problem, że przecież nic nie widać w moim aucie itd.
Druga policja podjechała do Toyoty na miejsce pierwszej kolizji, gdzie później udaliśmy się wszyscy i tam była wyjaśniana sprawa.
Nie mam pewności czy był sprawcą kolizji na skrzyżowaniu (kierowca Seata), bo tej sytuacji nie widziałem, natomiast z relacji innych świadków i poszkodowanej z Toyoty to on wjechał na czerwonym świetle.
Wg światków miał dwie różne tablice rejestracyjne z przodu i tyłu.
Ostatecznie nie miał OC, sprawa prawdopodobnie trafi do sądu.
Pasażerka w seacie, tłumaczyła na polski.
Mi tłumaczył się tak, że jego brzuch bolał (XD). A czemu odjechali to mówił Policji, że ta Pani z Toyoty odjechała.
U mnie prawie bez szkód - tylko opona prawa przebita z powodu wbicia wkrętu z tamtego auta, zdecydowanie ważniejsze było znalezienie go z powodu pierwszej kolizji.
18.07.2023 Marki k. Warszawy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Warszawie jak widzę przewóz osób a nie daj buk Priusa to wiem, że zapewne odpierdoli coś co miał na kursie ujeżdżania kóz.
Szacun dla policjanta, od razu zajarzył z kim ma do czynienia: "żeby się tam panu coś nie stało..."
Kurwa, szeryf się burakowi załączył. Pościg po mieście, w tym przejazd na czerwonym, a potem pretensje, że uszkodzone auto. Jeden zjeb większy od drugiego.
Szacun dla policjanta, od razu zajarzył z kim ma do czynienia: "żeby się tam panu coś nie stało..."
Masz rację, nie ma co się wtrącać. To część ich kultury, powinniśmy to uszanować.
Masz rację, nie ma co się wtrącać. To część ich kultury, powinniśmy to uszanować.
O, tak sobie kpij, a potem będziesz pierwszy darł japę, że zginęli przypadkowi ludzie bo jeden debil zapierdalał po mieście ścigając drugiego debila.
O, tak sobie kpij, a potem będziesz pierwszy darł japę, że zginęli przypadkowi ludzie bo jeden debil zapierdalał po mieście ścigając drugiego debila.
Bez przesady z tym wczesnym czerwonym. W takiej sytuacji jaktu gdzie typma 3 komplety tablic na takie ewentualności to zatrzymanie takiego zjeba jest stanem wyższej konieczności. Przecież następnym razem może by wjechał w ludzi na przejściu (nie żebym był jebanym humanistą, chuj z nimi) i wtedy byłoby wycie. Na miejscu tego gościa postąpiłbym pewnie tak samo. Na pewne rzeczy nie można pozwalać niezależnie czy to Polak czy inny szoszon
Najlepiej jak na zachodzie, schować głowę w piasek, a baćko z abdulem niech ładują od tyłu. Nie rób już z Polaków takich dup wołowych, gostek miał w kieszeni "muchozol" i był gotów w razie potrzeby spryskać insekta.
Nie bo kurwa puścić wolno niech jedzie i rozpierdala do skutku aż kogoś zabije :/ masz melepeto równo pod czaszką?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów