📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
stary a głupi..no to będzie się tłumaczył tatusiowi.
Policjanci byli bardziej twardogłowi Od razu wyszli z wozu.
Tak to jest jak jedzie w nowym aucie król kurwa szos i oceanów i w dupie ma pojazdy uprzywilejowane, po niego przecież nie jadą.
No, ulżyło mi.
No, ulżyło mi.
@up
Fap fap all days, all nights?
Ciesze się, że Ci ulżyło serio, ale kogo to kurwa obchodzi? Piękny dzwon i tyle!!
Fap fap all days, all nights?
Ciesze się, że Ci ulżyło serio, ale kogo to kurwa obchodzi? Piękny dzwon i tyle!!
@up
Kogo to kurwa obchodzi? Zobaczymy jak kiedyś takiego "pięknego dzwona" wypierdoli ktoś w karetkę jadącą po kogoś z Twojej rodziny, bo takiego ignoranta jak Ty mi nie żal.
Pozdro
Kogo to kurwa obchodzi? Zobaczymy jak kiedyś takiego "pięknego dzwona" wypierdoli ktoś w karetkę jadącą po kogoś z Twojej rodziny, bo takiego ignoranta jak Ty mi nie żal.
Pozdro
Jakie szkoda bmw?
majkel1615 Śmieciu nawet cię na pół takiego BMW nie stać
@up a kto by chciał takie gówno do orania pola ? jest mnóstwo lepszych samochód za taka sama a nawet niższa cenę... wolalbym juz chyba trabanta...
szkoda radiowozu z pieniędzy podatników
Przynajmniej w takim przypadku, policyja jest pierwsza na miejscu zdarzenia ^^
kierowca BMW - taczki bym mu nie dał prowadzić
BMW skończyło tak jak powinno.
i właśnie przez takich debili BMW ma opinie jaką ma. dostał dzieciak auto od tatusia i chciał się pokazać i przypierdolił, kolejny idiota, ale czy to wada tej marki że siadają za nią idioci którzy dopiero co dostali prawko ? BMW to świetna marka, wygląd, funkcjonalność i bezawaryjność, kupując je masz pewność że to auto na lata i tatuś tego gościa się tym kierował bo pewnie ma łeb na karku skoro ma takie auto. to że nasza polska mentalność pozwala tylko na zazdrość że ktoś to ma, a my nie, to tylko zwiększa naszą zawziętość na hejtowanie. ale kurwa zrozumcie, marka nie ma nic wspólnego z tym że idiota jest za kółkiem, może i nigdy takiego auta nie kupię bo mnie stać nie będzie, jak większości z was, to BMW jest świetną marką i to nie jest żaden pierdolony wsio-wóz, te auta naprawdę ma się na lata, szkoda że my widzimy tylko jak łysy kark lub syn tatusia rozpierdala się tym autem chcąc się popisać, to dzięki temu mamy właśnie taką opinię. ehh, przykro mi patrzeć jak taka opinia się szerzy wśród ludzi..
@majkel i tak szkoda BMW, piękne auto i do tego prawie bezawaryjne jeżeli chodzi o podzespoły i to właśnie dzięki temu BMW doszło do takich cen jakie trzeba wyłożyć żeby mieć porządne auto. lepsze od tych wszystkich audi, mercedesów, lexusów czy bóg wie czego.
@majkel i tak szkoda BMW, piękne auto i do tego prawie bezawaryjne jeżeli chodzi o podzespoły i to właśnie dzięki temu BMW doszło do takich cen jakie trzeba wyłożyć żeby mieć porządne auto. lepsze od tych wszystkich audi, mercedesów, lexusów czy bóg wie czego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów