Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Frustrat jebany. Miał farta że trafił na pizdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapierdolił.
stringi pod tymi pedalskimi kalesonami jaja ci uciskają! Żryj gówno swojego psiaka przed pedałowaniem!
A sytuacja, w której się wpierdalasz rowerem w pieszego, już cię przerasta. Tu raczej nikt nie był zatroskany losem pedalarza. Kumplowi typ na rowerze w matkę wjechał. Szczęście w nieszczęściu, że były tam bagiety przypadkowo na miejscu. W sądzie dzięki temu poszło łatwiej, ale co z odszkodowania, jak teraz ma problemy w chodzeniu. Wiek i cukrzyca w tym pomogły.
Jak dla mnie sprawa jest prosta. Jeździj na czym chcesz, tylko używaj mózgu i wyobraźni. Masz hobby to spoko, ale jest twoje i nie wpierdalaj się do mojego.
Jakoś na modelarzy nie ma nagonki, bo nie nakurwiają na codzień w nikogo modelami silnikowymi na chodnikach.
pizda to na rowerze jechała i spadła xd
nie zrozumiałeś. To oczywiste, że rowerzysta nie powinien jechać po chodniku. I oczywiste, że GDYBY wjechał w kogoś, to ten ktoś mogłby mu przypierdolić w odwecie (oficjalnie w obronie własnej). Ale tu nie było żadnej kolizji, a od karania za wykroczenia jest policja. Bo inaczej według tej debilnej logiki powinienem stanąć na wiadukcie i ciskać cegłówkami w każdy samochód, który za szybko jedzie. Bo przecież łamią przepisy...
"normalny facet jeździ samochodem". Normalny czyli taki jak ty, czyli gruby śmierdzący, z wygniecionym siedzieniem w swoim 20letnim niemieckim szrocie?
Frustrat j***ny. Miał farta że trafił na p*zdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapie**olił.
jakbyś to ty w swoich obcisłych gaciach jechał to bys w pizde wyłapał ode mnie nygusie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów