Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Frustrat jebany. Miał farta że trafił na pizdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapierdolił.
Chyba lubisz pedałować...
Brawo !
Frustrat jebany. Miał farta że trafił na pizdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapierdolił.
Dodam tylko, że "rowerzysta" i "normalny facet" się wyklucza.
Czyli mówisz że Ty byłeś tym pedalarzem?
Nie to że nie lubi pedalarzy. Jak nie ma przejścia dla rowerów ,to należy zatrzymać rower przed pasami i przeprowadzić go. Kto tak nie robi to pizda i prosi się o wypadek.
Jest zielone, przechodzą piesi
jaki wypadek?
Rząd mówi utop się w wieku 38 lat i jeden dzień
Chyba lubisz pedałować...
Brawo !
Dodam tylko, że "rowerzysta" i "normalny facet" się wyklucza.
Nie jestem debilem. Tak jeżdżę na rowerze, czasem na deskorolce i czasem dostawczakiem. Ty jeździsz tylko mordą po kutasie tego dziadka.
Czyli mówisz że Ty byłeś tym pedalarzem?
Masz 42 lata? I pierdolisz takie farmazony? Nie to nie ja, a to ty byłeś tym dziadziem? 42 na karku ale demencję już chyba masz jak nie pamiętasz jak zapierdalałeś wszędzie na rowerku...albo nie miałeś nigdy rowerka i jak ten pajac powyżej jedyne na czym jeździłeś to na kutasach podobnych sobie zjebów.
Nie jestem debilem. Tak jeżdżę na rowerze, czasem na deskorolce i czasem dostawczakiem. Ty jeździsz tylko mordą po kutasie tego dziadka.
Masz 42 lata? I pierdolisz takie farmazony? Nie to nie ja, a to ty byłeś tym dziadziem? 42 na karku ale demencję już chyba masz jak nie pamiętasz jak zapierdalałeś wszędzie na rowerku...albo nie miałeś nigdy rowerka i jak ten pajac powyżej jedyne na czym jeździłeś to na kutasach podobnych sobie zjebów.
Ty widziałeś jaki tam znak jest? Czy pedalami masz oczy zajebane? Oddaj prawko na tego busa bo aZ wstyd mi za ciebie
Jest zielone, przechodzą piesi
jaki wypadek?
Rząd mówi utop się w wieku 38 lat i jeden dzień
Zbysław uważaj... przejdę teraz poza twoje granice pojmowania. Wyobraź sobie duże miasto i 30 osób na pasach w jedną stronę. Wpada pedalarz i robi rozpierdol.
Znak dla kierowców jest, od strony chodnika też coś pewnie stoi, poza tym malowanie na jezdni inne.
Wystarczy spojrzeć i pomyśleć a nie zakładać że się ma bezwzględne pierwszeństwo zawsze i wszędzie
PS - ktoś pamięta akcję z Częstochowy "pieszy zawsze pierwszy" ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów