Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Frustrat jebany. Miał farta że trafił na pizdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapierdolił.
Co za debil. liczę na harda z twoim udziałem.
Frustrat jebany. Miał farta że trafił na pizdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapierdolił.
Dokladnie tak mordo. Gdyby trafil na mnie to bym kurwe dobrze pogonil i na srodku skrzyzowania oddal mu mocz na ryj po pieknym KO.
Dokladnie tak mordo. Gdyby trafil na mnie to bym k***e dobrze pogonil i na srodku skrzyzowania oddal mu mocz na ryj po pieknym KO.
Wstawaj, zesrałeś się...
Dodam tylko, że "rowerzysta" i "normalny facet" się wyklucza.
Czyli "normalny facet" wg Ciebie zapierdala na roli albo nosi cegły albo w podkoszulce żonobijce jeździ dostawczakiem, a potem w domu z tanim piwem w ręce ogląda "Kiepskich" i to jest jego aktywność fizyczna?
Gratulacje!
Dokladnie tak mordo. Gdyby trafil na mnie to bym kurwe dobrze pogonil i na srodku skrzyzowania oddal mu mocz na ryj po pieknym KO.
dwa pedały się spotkały bez siodełek pojechały.
@garota, nie chcący piwo kliknąłem pod twoim komentarzem. oddawaj bydlaku.
Przestań pierdolić na czym jeździsz, że ktoś zapomniał o rowerku z dzieciństwa . Jest różnica między rowerzystą a pedalarzem (zazwyczaj w lajkrach).
Jest przejście bez ścieżki rowerowej, to kurwa nie udawaj "kolaża" który zajął 14 miejsce w Wielkim Pedalarskim Wyścigu Dookoła Przemyśla. Weź zejdź, przeprowadź i nie wpierdalaj się ze swoim hobby w życie innych.
Nie to że nie lubi pedalarzy. Jak nie ma przejścia dla rowerów ,to należy zatrzymać rower przed pasami i przeprowadzić go. Kto tak nie robi to pizda i prosi się o wypadek.
youtube.com/watch?v=ojQQYAd9ALs
No patrz kurwa a tu przypadek z Nysy gdzie facet przeprowadza rower a i tak go jebnął na pasach - tu też się prosił o wypadek?
Jaka jest różnica w tym, czy zejdziesz z roweru i go przeprowadzisz przez pasy, czy zatrzymasz się przed przejściem i przejedziesz jak cie puszczają, czy jak masz zielone? Nawet dla kierowców lepiej, bo szybciej pokona się pasy niż idąc.
Argument, że są debile co wjeżdżają na pasy nie patrząc na drogę jest bez sensu, bo tak samo są piesi, którzy włażą prosto przez maskę bez patrzenia. Może każmy im buty zdejmować przed pasami?
daje w chuj kropek bo nie znam interpunkccycycjności a ogolnie cud ze mam dzieci ....
Żebyś się nie zesrał internetowy chłopie. Lepiej, że go zrzucił łapą niż ktoś furą. Pedalarze mają siano zamiast mózgu i próbują się z autami tak jak kierowcy Kałdi z ciężarówkami. Jednym i drugim fizyki do głowy nie wbijesz "bo mają pierwszeństwo i chuj".
Chyba lubisz pedałować...
Brawo !
Dodam tylko, że "rowerzysta" i "normalny facet" się wyklucza.
niech zgadnę fan BMW?
No patrz kurwa a tu przypadek z Nysy gdzie facet przeprowadza rower a i tak go jebnął na pasach - tu też się prosił o wypadek?
Jaka jest różnica w tym, czy zejdziesz z roweru i go przeprowadzisz przez pasy, czy zatrzymasz się przed przejściem i przejedziesz jak cie puszczają, czy jak masz zielone? Nawet dla kierowców lepiej, bo szybciej pokona się pasy niż idąc.
Argument, że są debile co wjeżdżają na pasy nie patrząc na drogę jest bez sensu, bo tak samo są piesi, którzy włażą prosto przez maskę bez patrzenia. Może każmy im buty zdejmować przed pasami?
A sytuacja, w której się wpierdalasz rowerem w pieszego, już cię przerasta. Tu raczej nikt nie był zatroskany losem pedalarza. Kumplowi typ na rowerze w matkę wjechał. Szczęście w nieszczęściu, że były tam bagiety przypadkowo na miejscu. W sądzie dzięki temu poszło łatwiej, ale co z odszkodowania, jak teraz ma problemy w chodzeniu. Wiek i cukrzyca w tym pomogły.
Jak dla mnie sprawa jest prosta. Jeździj na czym chcesz, tylko używaj mózgu i wyobraźni. Masz hobby to spoko, ale jest twoje i nie wpierdalaj się do mojego.
Jakoś na modelarzy nie ma nagonki, bo nie nakurwiają na codzień w nikogo modelami silnikowymi na chodnikach.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów