18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 21:20
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Heliar 2022-07-11, 18:07 2
garota napisał/a:

Frustrat jebany. Miał farta że trafił na pizdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapierdolił.

Co za debil. liczę na harda z twoim udziałem.
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2022-07-11, 18:11 21
garota napisał/a:

Frustrat jebany. Miał farta że trafił na pizdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapierdolił.

Zgłoś
b................o 2022-07-11, 18:30 1
garota napisał/a:

Dokladnie tak mordo. Gdyby trafil na mnie to bym kurwe dobrze pogonil i na srodku skrzyzowania oddal mu mocz na ryj po pieknym KO.
Zgłoś
dennissliwa 2022-07-11, 18:39 11
bolego napisał/a:

Dokladnie tak mordo. Gdyby trafil na mnie to bym k***e dobrze pogonil i na srodku skrzyzowania oddal mu mocz na ryj po pieknym KO.

Wstawaj, zesrałeś się...
Zgłoś
Karkus 2022-07-11, 18:43 2
Roger Waters napisał/a:

Dodam tylko, że "rowerzysta" i "normalny facet" się wyklucza.

Czyli "normalny facet" wg Ciebie zapierdala na roli albo nosi cegły albo w podkoszulce żonobijce jeździ dostawczakiem, a potem w domu z tanim piwem w ręce ogląda "Kiepskich" i to jest jego aktywność fizyczna?

Gratulacje!
Zgłoś
Kamil3l 2022-07-11, 18:52 7
bolego napisał/a:

Dokladnie tak mordo. Gdyby trafil na mnie to bym kurwe dobrze pogonil i na srodku skrzyzowania oddal mu mocz na ryj po pieknym KO.

dwa pedały się spotkały bez siodełek pojechały.

@garota, nie chcący piwo kliknąłem pod twoim komentarzem. oddawaj bydlaku.
Przestań pierdolić na czym jeździsz, że ktoś zapomniał o rowerku z dzieciństwa . Jest różnica między rowerzystą a pedalarzem (zazwyczaj w lajkrach).
Jest przejście bez ścieżki rowerowej, to kurwa nie udawaj "kolaża" który zajął 14 miejsce w Wielkim Pedalarskim Wyścigu Dookoła Przemyśla. Weź zejdź, przeprowadź i nie wpierdalaj się ze swoim hobby w życie innych.
Zgłoś
Zbyszard 2022-07-11, 19:05 6
baronturbina napisał/a:

Nie to że nie lubi pedalarzy. Jak nie ma przejścia dla rowerów ,to należy zatrzymać rower przed pasami i przeprowadzić go. Kto tak nie robi to pizda i prosi się o wypadek.

youtube.com/watch?v=ojQQYAd9ALs

No patrz kurwa a tu przypadek z Nysy gdzie facet przeprowadza rower a i tak go jebnął na pasach - tu też się prosił o wypadek?

Jaka jest różnica w tym, czy zejdziesz z roweru i go przeprowadzisz przez pasy, czy zatrzymasz się przed przejściem i przejedziesz jak cie puszczają, czy jak masz zielone? Nawet dla kierowców lepiej, bo szybciej pokona się pasy niż idąc.
Argument, że są debile co wjeżdżają na pasy nie patrząc na drogę jest bez sensu, bo tak samo są piesi, którzy włażą prosto przez maskę bez patrzenia. Może każmy im buty zdejmować przed pasami?
Zgłoś
riki88 2022-07-11, 19:44 2
Dość duzo jeżdze na rowerze z dziecmi w fotelikach z tyłu i uwierzcie mi duzo osob nie wie że możemy jechać legalnie po chodzniku .... tak na przejsciach mamy zejsc to wiem i schodzimy . ale masa ludzi nie wie ze mamy prawo jechac "pedałować: po chodniku uwazając na innych i dużo ludzi nam zwraca uwage .... co ja mam sie kurwa w auta pchac z dziećmi jak nie ma scieżki ...... a najwiecej maja do powiedzenia babcie i dziadkowie .. jedna to az okno otworzyła żeby cos wykrzynąć .

daje w chuj kropek bo nie znam interpunkccycycjności a ogolnie cud ze mam dzieci ....
Zgłoś
Arashi91 2022-07-11, 19:53 2
garota napisał/a:

Żebyś się nie zesrał internetowy chłopie. Lepiej, że go zrzucił łapą niż ktoś furą. Pedalarze mają siano zamiast mózgu i próbują się z autami tak jak kierowcy Kałdi z ciężarówkami. Jednym i drugim fizyki do głowy nie wbijesz "bo mają pierwszeństwo i chuj".
Zgłoś
ruddie 2022-07-11, 20:07 4
Ale pod koniec druga kurwa na rowerze szybko zsiadała, więc warto czasami potrząsnąć pustym łbem.
Zgłoś
sard 2022-07-11, 20:11 1
Roger Waters napisał/a:

Chyba lubisz pedałować...
Brawo !
Dodam tylko, że "rowerzysta" i "normalny facet" się wyklucza.

niech zgadnę fan BMW?
Zgłoś
Adrian92 2022-07-11, 20:41 2
Nigdy nie zatrzymuje sie przed pasami żeby rower przepropwadzić, co najwyżej zwalniam do minimum, szkoda czasu i dla mnie to głupota i chuj mnie obchodzi co myślą o tym specjaliści z sadistica
Zgłoś
S................7 2022-07-11, 20:49
zapierdalam na sygnale z piwem dla gościa
Zgłoś
Kamil3l 2022-07-11, 20:52 3
Zbyszard napisał/a:

No patrz kurwa a tu przypadek z Nysy gdzie facet przeprowadza rower a i tak go jebnął na pasach - tu też się prosił o wypadek?
Jaka jest różnica w tym, czy zejdziesz z roweru i go przeprowadzisz przez pasy, czy zatrzymasz się przed przejściem i przejedziesz jak cie puszczają, czy jak masz zielone? Nawet dla kierowców lepiej, bo szybciej pokona się pasy niż idąc.
Argument, że są debile co wjeżdżają na pasy nie patrząc na drogę jest bez sensu, bo tak samo są piesi, którzy włażą prosto przez maskę bez patrzenia. Może każmy im buty zdejmować przed pasami?

A sytuacja, w której się wpierdalasz rowerem w pieszego, już cię przerasta. Tu raczej nikt nie był zatroskany losem pedalarza. Kumplowi typ na rowerze w matkę wjechał. Szczęście w nieszczęściu, że były tam bagiety przypadkowo na miejscu. W sądzie dzięki temu poszło łatwiej, ale co z odszkodowania, jak teraz ma problemy w chodzeniu. Wiek i cukrzyca w tym pomogły.
Jak dla mnie sprawa jest prosta. Jeździj na czym chcesz, tylko używaj mózgu i wyobraźni. Masz hobby to spoko, ale jest twoje i nie wpierdalaj się do mojego.
Jakoś na modelarzy nie ma nagonki, bo nie nakurwiają na codzień w nikogo modelami silnikowymi na chodnikach.
Zgłoś
Morty999 2022-07-11, 20:53 4
garota napisał/a:

pizda to na rowerze jechała i spadła xd
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem