Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Frustrat jebany. Miał farta że trafił na pizdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapierdolił.
XD żebyś się nie zdziwił. Na tych bałwanów wpierdalających się rowerem wszędzie nie mam słów.
Frustrat jebany. Miał farta że trafił na pizdę bo normalny chłop by się po prostu podniósł i mu zapierdolił.
Jaki frustrat??? Jebana ciota na pizdocyklu chciał wjechać na pasy rowerem. Dziadek powinien go cwela jeszcze skopać.
Jaki normalny chłop jedt pedalarzem? No?
Na pizdę to Ty możesz wyrwać liścia albo dwa
Nie jestem debilem. Tak jeżdżę na rowerze, czasem na deskorolce i czasem dostawczakiem. Ty jeździsz tylko mordą po kutasie tego dziadka.
Masz 42 lata? I pierdolisz takie farmazony? Nie to nie ja, a to ty byłeś tym dziadziem? 42 na karku ale demencję już chyba masz jak nie pamiętasz jak zapierdalałeś wszędzie na rowerku...albo nie miałeś nigdy rowerka i jak ten pajac powyżej jedyne na czym jeździłeś to na kutasach podobnych sobie zjebów.
Uderz w stół a pedalarz się odezwie
Myślisz że jak kogoś zwyzywasz to przestaniesz być smutną pizdą?
Rowerkiem jeździłem jak byłem dzieckiem, dorośli jeżdżą samochodami a z tego co piszesz to jesteś biedakiem który jeździ w pracy dostawczakiem, więc bądź tak dobry i przywieź mi paczkę bo czekam na przesyłkę
Nakopałbym temu dziadkowi do dupy za takie coś. I miałbym głęboko w piździe, że ma 90 lat i grzyba na grzybie grzyba.
Zesrał byś się tylko w swoje pizdoklejki
Zbysław uważaj... przejdę teraz poza twoje granice pojmowania. Wyobraź sobie duże miasto i 30 osób na pasach w jedną stronę. Wpada pedalarz i robi rozpierdol.
Nie doliczyłem się tam 30 osób
Ty widziałeś jaki tam znak jest? Czy pedalami masz oczy zajebane? Oddaj prawko na tego busa bo aZ wstyd mi za ciebie
Ale grzeczny piesek. Rozumiem że robisz wszystko jak ci każą lemingu? Urodziłem się w pięknych czasach gdzie każdy sobie mógł przejechać na rowerku przez pasy. I wypadków było mniej...a czemu? Bo ludzie potrafili myśleć sami a nie jak wy jebane owieczki prowadzone przez pasterza.
Jak już tacy praworządni jesteście lamuski i wszędzie tylko pedałów widzicie to zobaczcie jak dziadzia spierdala bo wie że źle zrobił. Jesteś pajacem i aż szkoda że piszę do ciebie.
Uderz w stół a pedalarz się odezwie
Myślisz że jak kogoś zwyzywasz to przestaniesz być smutną pizdą?
Rowerkiem jeździłem jak byłem dzieckiem, dorośli jeżdżą samochodami a z tego co piszesz to jesteś biedakiem który jeździ w pracy dostawczakiem, więc bądź tak dobry i przywieź mi paczkę bo czekam na przesyłkę
42 lata, szok. Dorośli ludzie nie piszą takich pierdół.
Uderz w stół a twoja matka wali głową w blat...od spodu.
Na pizdę to Ty możesz wyrwać liścia albo dwa
Pewnie że mogę. A ty nie możesz. Po pierwszym leżał byś we własnych szczynach piździno.
bardzo dobrze zrobił jebanemu pedałalażowi. Po pasach sie nie jeździ pedalarzu.
Nie to że nie lubi pedalarzy. Jak nie ma przejścia dla rowerów ,to należy zatrzymać rower przed pasami i przeprowadzić go. Kto tak nie robi to pizda i prosi się o wypadek.
Czym się różni chodnik od przejścia dla pieszych w kontekście jazdy po nim pojazdami?
Dość duzo jeżdze na rowerze z dziecmi w fotelikach z tyłu i uwierzcie mi duzo osob nie wie że możemy jechać legalnie po chodzniku .
Zagnij mnie i podaj ten artykuł z ustawy PoRD.
Do tego czasu pozwól, że będę uważał cię tak jak na to zasługujesz: za idiotę i to takiego nawet bez karty rowerowej.
Dlaczego jesteś debilem znajdziesz w art. 33 ustawy PoRD (bo chyba tego artykułu nie zrozumiałeś).
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów