📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Co za głupi chuj, gdyby siedział na sadolu, to wiedziałby, że na psa sąsiada tylko gąbka nasączona tłuszczem.
- The same God that burnt the
knowing.
bezsensowne bestialstwo zawsze będzie gorsze od uzasadnionego.
z jednej strony chuj mu w dupsko za zajebanie psa w męczarski sposów.
z drugiej zaś może to zjebany pies sąsiadów, który pogryzł mu dziecko?
z trzeciej strony jeśli druga strona jest prawdą to według zasady pierwszej strony to chuj mu w dupę. psa mógł odjebać szpadlem zamiast ciągnąć w chuj wie, ile za samochodem
z jednej strony chuj mu w dupsko za zajebanie psa w męczarski sposów.
z drugiej zaś może to zjebany pies sąsiadów, który pogryzł mu dziecko?
z trzeciej strony jeśli druga strona jest prawdą to według zasady pierwszej strony to chuj mu w dupę. psa mógł odjebać szpadlem zamiast ciągnąć w chuj wie, ile za samochodem
z czwartej strony połykasz?
daleko mi do bestialstwa, ale na logikę (pomijając fakt kamery, bo o tym można nie pomyśleć), w mieście spora szansa, że będą świadkowie, po drugie, pewno potrąconym psem nikt by się zbytnio nie przejął, ale z pętlą na szyi? No kretyn, który myśli, że jak komuś pod wycieraczki rzuci skatowane zwierzę, to ten ktoś na pewno nie będzie chciał wiedzieć co się dzieje złego w jego okolicy... ale nawet jakby był sprytny, to za bestialstwo ujebałbym mu ręce i nogi, a następnie pozwoliłbym mu się cieszyć resztą życia
Ogólnie koleś do odstrzelenia, ale zastanawia mnie jeden fakt, a mianowicie. Na uj koleś wysiadal z auta i otwierał drugie drzwi, by wziąć nożyce? Jakby nie mógł ich zabrać z miejsca kierowcy, eh.
Szangti napisał/a:
Za martwego pchlarza zawsze piwko
Ja najchętniej bym dał piwo za martwego patusa Ciebie
Jak słodko.. Wziął pieska na przejażdżkę, a nie tylko dookoła bloku, żeby się wysrał..
zbysio napisał/a:
Ja najchętniej bym dał piwo za martwego patusa Ciebie
Tylko się tam nie zesraj miłośniku piesków
Myślę, że blachy są do odczytania, jak się ktoś przyłoży. Mam nadzieję, że społeczność internautów nie zawiedzie i zgnoi typa tak, że skończy się to samobójstwem.
Jeżeli to Brazylia to ma wybaczone. Bo katolik.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów