Gosc dobrze prawi na temat prawa do posiadania broni do ochrony domu, moze dosyc dlugie ale warte przesluchania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Moja dziewczyna mówi że ma mokro jak go słucha.
Więc puszczam jej go przed sexem i grę wstępną mamy za sobą
Więc puszczam jej go przed sexem i grę wstępną mamy za sobą
Nawet gdyby pierdolił godzinę o gównie, to i tak bym go słuchał. Za Buraka piwo
Koleś bardzo mądrze gada. W 100% się z nim zgadzam, wszystko ładnie wyjaśnił przeciętnemu "nowakowi", który nie miał żadnego kontaktu z bronią palną. Leci zimne piwko za wstawkę, może troszkę więcej osób się zainteresuje tym tematem i jak nasze media odnoszą się w stosunku do broni afeee jak to można, cywil posiadający broń, przecież to pewnie jakiś psychol zabierzcie mu, ale fakt im bardziej klatka, blok, okolica, kurwa cały kraj jest uzbrojony, tym taki pierdolony idiota któy chce Ci zgwałcić córkę, albo opierdolić dom zawaha się nad tym i dojdzie do wniosku, że odpuści bo nie chce dostać kulki.
Pozdro
Pozdro
No ok a jak udowodnimy, że chcieliśmy go przestraszyć lub coś w tym stylu ?
@Kriszna
Wtedy wśród bandytów ilość broni wzrośnie. Niestety siły się nie wyrównają gdyż przestępcy szybciej się zorganizują niż grupa kowalskich...
Wtedy wśród bandytów ilość broni wzrośnie. Niestety siły się nie wyrównają gdyż przestępcy szybciej się zorganizują niż grupa kowalskich...
Za chwile sie odezwie grono zaawansowanych strzelców grillowych ze swoimi sprężynami 17j
On ma taki głos czy to jakiś syntezator mowy ?
Zacznijmy od tego, że polska policja nie może strzelać a co dopiero obywatel. Pierwsze musi strzelić złodziej potem policjant a i tak może być sądzony.....
Może zacznijcie pierwsze od broni typu np. RAM a potem myślcie o ostrej.
Może zacznijcie pierwsze od broni typu np. RAM a potem myślcie o ostrej.
Głupotą jest tworzenie następnej (już bodajże 6) kategorii pozwolenia, gdzie powinna być jedna. Broń, to broń. Spierać się można jedynie o kwestię jej skrytego noszenia, tzn. czy na noszenie (nie mylić z PRZEnoszeniem) nie będzie wymagane odrębne zezwolenie.
Kolejny wątek o broni gdzie wypowie się 90% teoretyków zza klawiatury z których 90% będzie w kółko powielało znane mity bez znajomości tematu? Błeee.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów