📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurwa dres jak się naćpie to jak down wygląda. Jeszcze kurwa ksywa gruby... i to białko koło łóżka, ciekawe czy mają nowe gg.
Z czego co wiem filmik jest z przed 3lat nagrany w Luton. Czy to ważne czy dres czy z sosnowca?
@DanWPR
dokładnie ważne że to buractwo które głosowałoby na korwina.
lajtek12 napisał/a:
w tle tyskie .... pewnie sosnowiec
A w tej twojej wsi co tam pijecie? VIPy? A może markowe piwo o nazwie TESCO?
Miles87 napisał/a:
@DanWPR
Czyli te buraki są mądrzejsze od ciebie. To ja teraz swoim starym zwyczajem zagnę cię tak, że już nic tu nie odpiszesz :
Na kogo głosujesz ?
Końcówka na prawdę powalająca
Max. 250 znaków
@PatrolZG
Wnioskując po jego postach prawdopodobnie na lewice.
Normalnie jakbyś z podstawówki wyszedł. Zeszyty do gimnazjum spakowane?
@PatrolZG
Wnioskując po jego postach prawdopodobnie na lewice.
@DanWPR
zeszyty pakowało się do plecaka za moich czasów, ale wy korwiniści nawet w dupę sobie je pakujciem twoja sprawa.
@PatolZG
lewice ale ty musisz być prymitywny no ale w końcu to jedyna możliwość charakterystyki prawicowca.
zeszyty pakowało się do plecaka za moich czasów, ale wy korwiniści nawet w dupę sobie je pakujciem twoja sprawa.
@PatolZG
lewice ale ty musisz być prymitywny no ale w końcu to jedyna możliwość charakterystyki prawicowca.
A gdzie masz kur*a napisane moje poglądy polityczne? W dupie jesteś i gówno widzisz.
Wyłącz komputer bo grodzki w łóżku czeka.
Wyłącz komputer bo grodzki w łóżku czeka.
@DanWPR
pryszczu idź już spać bo przeszkadzasz jak dorośli rozmawiają.
pryszczu idź już spać bo przeszkadzasz jak dorośli rozmawiają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów