ah ci covidianie juz zapomnieli ze przed covidkiem były inne "śmiertelne" w 0,001% wirusy wtedy na szczęście byli uczciwi lekarze / naukowcy którzy rozwiewali tą śmiertelność i mówili prawdę teraz nic się nie zmieniło tylko to że nie ma już uczciwych lekarzy i nikt prawdy nie powie
Ale że co, z dnia na dzień lekarze i naukowcy stali się nieuczciwi a cała wiedza medyczna, w boski sposób spłynęła na jasnieoswieconą grupę pracowników fizycznych
Tutaj nie chodzi o lekarzy ( chociaż rządowi eksperci jednak są jakoś powiązani z Astrami Zenona czy fajzerami i innym chujostwem) a o media, które napędzają tą farsę. Pamiętam jak czekano na pacjenta zero hahaha. To kurwa było dobre. Wykryli go w końcu z łapanki testem PCR, który chuj wiec co wykrywa. Cała ta srandemia jest śmieszna i nic się w niej nie zazębia. Wciskają ludziom szczepionki ale całe to WHO na dzisiaj nie wie czy szczepionka zapobiega transmisji wirusa hahaha. Lekarzom, którzy chcą otwartej debaty zamyka się mordy. Ja pierdole . Tylko prawdziwy debil nie widzi tej farsy.
Tutaj nie chodzi o lekarzy ( chociaż rządowi eksperci jednak są jakoś powiązani z Astrami Zenona czy fajzerami i innym chujostwem) a o media, które napędzają tą farsę. Pamiętam jak czekano na pacjenta zero hahaha. To kurwa było dobre. Wykryli go w końcu z łapanki testem PCR, który chuj wiec co wykrywa. Cała ta srandemia jest śmieszna i nic się w niej nie zazębia. Wciskają ludziom szczepionki ale całe to WHO na dzisiaj nie wie czy szczepionka zapobiega transmisji wirusa hahaha. Lekarzom, którzy chcą otwartej debaty zamyka się mordy. Ja pierdole . Tylko prawdziwy debil nie widzi tej farsy.
Doucz się trochę. PCR jest najskuteczniejszym testem ( testem genetycznym) Szczepionka może, ale nie musi zapobiegać transmisji
I właśnie to jest problemem. Zero wiedzy medycznej. Przecież większość takich ludzi nawet nie wie jak taki test RT-PCR działa, dla większości byłaby to magia. Jak dla takich ludzi lekarzem idealnym jest Zięba to co się dziwić. Oni uważają, że mają większą wiedzę niż lekarze siedzący w swoim zawodzie kilkanaście/kilkadziesiąt lat.
I właśnie to jest problemem. Zero wiedzy medycznej. Przecież większość takich ludzi nawet nie wie jak taki test RT-PCR działa, dla większości byłaby to magia. Jak dla takich ludzi lekarzem idealnym jest Zięba to co się dziwić. Oni uważają, że mają większą wiedzę niż lekarze siedzący w swoim zawodzie kilkanaście/kilkadziesiąt lat.
Najlepszy test, który raz pokazuje + raz -.
Za 3 dni właściciel knajpy dostanie pismo o nałożonej karze w kwocie kilkudziesięciu tysięcy dolarów które już mu pobrali z konta a dumni obrońcy restauracji klikną on-line w kolejkę po szczepionkę.
Za tydzień kolejna akcja w kolejnej knajpie.
Ale wszyscy święcie przekonani o swej zbawczej misji dla świata i że ich głos coś znaczy...
Doucz się trochę. PCR jest najskuteczniejszym testem ( testem genetycznym) Szczepionka może, ale nie musi zapobiegać transmisji
Nie muszę się niczego douczać. Moja kuzynka miała 4 razy robione testy PCR. Pokazywały na przemian +, - , + , -. aż machnęli ręką i został kurwa negatywny. Zajebiście skuteczny test. Ja nie twierdzę, że wirusa nie ma. Jest tak jak miliony innych ale z całą pewnością nie ma żadnej pandemii.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów