📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Zaraz tortury... Od kiedy to torturowaniem brudasów jest polewanie wodą położonej im na ryju szmaty? No, chyba że za tortury uznamy to że się przy okazji trochę umyją.
15mln w skali budżetu kraju to jak 15zł w twojej kieszeni. Polska dała się wydymać. Gdyby to było 15mld, to co innego.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
bo pewnie jeszcze im zniesienie wiz obiecali, a potem stwierdzili że się administracja zmieniła i sorry teraz to nie tak łatwo
Nie chodzi o prawa człowieka łomy. CIA nie działa nigdy na terenie USA, więc logicznym, że musieli jebnąć więzienie w którymś z sojuszniczych krajów. Kto by podejrzewał Polskę o to, że torturuje ciapaków? Nikt bo Nasz kraj nie liczy się prawie na arenie międzynarodowej. Nasz wywiad mógł wynegocjować większą sumę, no ale w tej kwestii daliśmy dupy.
w koncu dobrze narysowana Polska
"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Czo tu robi Monakoball
Najlepsze w tym komiksie jest to, że wreszcie jest to polska piłka. Andrzej widać też ma dość tego w jakiś sposób śmiesznego niby polandballa.
A jak ś.p. Andrzej Lepper mówił o więzieniach dla terrorystów islamskich w Polsce to wszyscy go wzięli za czubka. Z palca tego nie wyssał...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów