Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie, nie ten. Tamten siedzi u ciebie w szafie w samych majtkach i czeka na ciebie.
sadystycznymirek,
Nie, nie ten. Tamten siedzi u ciebie w szafie w samych majtkach i czeka na ciebie.
Ale to jest ten. Widzę to po głosie i ubraniu. Cejrowski to świr który jest katoterrorystą.
To się nazywa 'teoria' ewolucji z pewnego powodu. Nie jest to fakt, a jedynie teoria, która jest jedynie teorią bo ma parę dziur, których nie potrafimy wyjaśnić i wielu znaczących naukowców również tak twierdzi. Niestety rzuciłem krótko okiem na twoje komentarze, widać jesteś zwykłym, niedorozwiniętym trollem który popiera socjalizm, a to jest nic innego jak ustrój dla debilnych jednostek, które nie potrafią do niczego dojść, a jedynie patrzą jak podebrać tym bardziej zaradnym.
co ?
jaka masakra?
normalny wywiad, całkiem ciekawy ale już dajcie spokój z tymi "masakrami"
@sadystycznymirek
To się nazywa 'teoria' ewolucji z pewnego powodu. Nie jest to fakt, a jedynie teoria, która jest jedynie teorią bo ma parę dziur, których nie potrafimy wyjaśnić i wielu znaczących naukowców również tak twierdzi. Niestety rzuciłem krótko okiem na twoje komentarze, widać jesteś zwykłym, niedorozwiniętym trollem który popiera socjalizm, a to jest nic innego jak ustrój dla debilnych jednostek, które nie potrafią do niczego dojść, a jedynie patrzą jak podebrać tym bardziej zaradnym.
Jedną z tych dziur ma być brakujące ogniwo które Cejrowskim nazwał dowodem na to iż teoria ewolucji jest bzdurą. A tak naprawdę to brakujące ogniwo znaleziono w wielu zwierzętach, a do tego jest trudne znalezienie takiego czegoś. A ty nie wiesz że Socjalizm to równość finansowa,sprawiedliwość społeczna? a w ogóle twój Korwin mówił o tym, że w Szwecji i innych krajach Unii Europejskiej jest Socjalizm. A w tej Szwecji jest wysoki poziom życia,wysokie dochody... Więc to jest złe taak?, po prostu śmieszny jest ten dziadek, a nawet pewno nie wie że w jego złotym okresie kapitalizmu( XIX wiek USA) dzieci były wykorzystywane do pracy, a poziom życia i opieka zdrowotna była na poziomie Afryki?.
brakujące ogniwo znaleziono w wielu zwierzętach
hehe
a znasz takie przysłowie?
Lepiej się nie odzywać i być podejrzewanym o bycie idiotą niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
ale pewnie nie znasz
hehe
a znasz takie przysłowie?
Lepiej się nie odzywać i być podejrzewanym o bycie idiotą niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości
ale pewnie nie znasz
Zamiast odpowiedzieć normalnie, to ty odpowiadasz" Jesteś idiotom! zrozum to!", co wskazuję na twój idiotyzm. Jak chcesz wiedzieć to jednym z takich brakujących ogniw jest Tiktaalik.
A ty nie wiesz że Socjalizm to równość finansowa,sprawiedliwość społeczna?
I mądry miał by tyle samo co głupi, pracowity tyle co leniwy, zaradny tyle co pierdoła, rzeczywiście kurwa, bardzo to sprawiedliwe.
to jednym z takich brakujących ogniw jest Tiktaalik.
acha
ło tyle, że tu chodzi o brakujące ogniwa w rozwoju człowieka, których nie ma
ale co to komu szkodzi
grunt to żeby była równość he he he
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów