📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dla takiego dziecka z nadwagą, to nadaje się tylko chodzik z ruskiej stali.
"Jeszcze parę razy przydzwoni dynią, to będzie człowiek pekińczyk" - Najśmieszniejszy tekst jaki w tym tygodniu słyszałem. Hehehhee
po pierwsze to wysłać rodziców na szkolenie odnośnie opieki nad dzieckiem.
1. Dziecko zapasione jak świ.. mamusia
2. Tyle się baranom tłucze do głowy, że skoro dziecko samo nie umie chodzić to oznacza, że organizm nie jest do tego gotowy i dawanie chodzików jest dobrym sposobem na uszkodzenie układu kostnego, stawowego.
1. Dziecko zapasione jak świ.. mamusia
2. Tyle się baranom tłucze do głowy, że skoro dziecko samo nie umie chodzić to oznacza, że organizm nie jest do tego gotowy i dawanie chodzików jest dobrym sposobem na uszkodzenie układu kostnego, stawowego.
Ja pierdole, Fez ale masz brzydkie, tłuste, ułomne dziecko.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Łooo kurwa eksperci dziecięcych diet i wychowania!
Młodego może wyciągnie w górę, jak już sie rozbiega to zrzuci. Chyba, że matka na śniadanie zapoda pizzę od araba albo jakieś inne ścierwo.
@Misiek_KRK
pierdolenie. Moje dzieci nie umiały jeszcze chodzić, ale jak się dzwignęły na takie popychadełko to zapierdalały po mieszkaniu jak nakręcane myszki. Układ kostny jest w nienaruszonym stawie
Młodego może wyciągnie w górę, jak już sie rozbiega to zrzuci. Chyba, że matka na śniadanie zapoda pizzę od araba albo jakieś inne ścierwo.
@Misiek_KRK
pierdolenie. Moje dzieci nie umiały jeszcze chodzić, ale jak się dzwignęły na takie popychadełko to zapierdalały po mieszkaniu jak nakręcane myszki. Układ kostny jest w nienaruszonym stawie
taka dynia ciągnie do przodu ,wodę trzeba spuścić
*sypki drift po blacie*
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów