Mój dzisiejszy mail do ZTM'u. No, co - skoro oni mogą założyć sprawę do sądu i ciągać latami za brak biletu to i ja ich trochę poganiam, a co. Ciekawe jak się to dalej potoczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Mój dzisiejszy mail do ZTM'u. No, co - skoro oni mogą założyć sprawę do sądu i ciągać latami za brak biletu to i ja ich trochę poganiam, a co. Ciekawe jak się to dalej potoczy
Na 100% coś tym osiągniesz. I wydać ponad 12zł, żeby dostać 80gr... twój zmysł do biznesu mnie poraża
Hehe, jesteś niesamowitym Chujem
może twoja prababka dała jakiemuś żydowi ?
jaras0303 napisał/a:
może twoja prababka dała jakiemuś żydowi ?
Za to Ty dałbyś się po prostu ojebać, narzekając w koło że "ZTM mnie okradł, szmaty, jak ja im dam!" i po prostu chuja byś zrobił. Nie wiem, z kim spała moja prababka, ale nie życzę takiej niedorajdy jak Ty żadnej kobiecie.
Jak te ceny poszły w górę... ze dwa lata temu biletem za 2 złote można było przez 2 godziny jeździć metrem.
A tak serio - daj znać co z tematem, piwko ode mnie
Dlatego jeżdzę bez biletu, albo na migawce. Nie ma problemu z tymi urzędasami.
Jak już chciałeś coś takiego napisać, a sam poprawnie nie potrafisz, to mogłeś dać to komuś do sprawdzenia. Patrząc na ilość błędów stylistycznych, składniowych i logicznych (o interpunkcji nie wspominając...) od razu zorientują się, że mają do czynienia z niewyżytym robolem po zawodówce i chuja ci zwrócą.
Jak byś bardzo cenił swój czas, to byś nie nakurwiał miejskimi środkami transportu, tylko pierdolonym rowerem. I nie siedział w internecie, tylko uczciwą pracą się zajął, kurwa jego mać.
Czy Wy barany (nie do wszystkich) nie umiecie sie chociaz troszke bawic zyciem? Tak minimalnie? Musicie byc takimi zgredami, zrzedami itd. itp. ? Brawo za to pismo, prawie jak prawnik Powodzenia w uzyskiwaniu naleznosci ;D Pozdro.
MasterBukos napisał/a:
Brawo za to pismo, prawie jak prawnik
Chyba trawnik.
Za mało wyciągów z przepisów i regulaminów, żeby wyglądało na profesjonalną robotę. :-]
Nie chciało mi się tego czytać.
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów