Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Po pierwsze to jakas zasuszona komosa, zioło nie jest takie sypkie, chyba ze gdzies jakiejs samosieji nazbierał i chujowo ususzył.
Po drugie zrobił dobrze, zioło zniszczyło zyciu wielu osobom. Lepiiej sobie wieczorem walnać 200 gram owocowej nalewki 35%, niz palic to gówno które ryje beret.
Nalewka 35%? Chyba z psa...
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Po drugie zrobił dobrze, zioło zniszczyło zyciu wielu osobom. Lepiiej sobie wieczorem walnać 200 gram owocowej nalewki 35%, niz palic to gówno które ryje beret.
Zwykła wisniówka ze sklepu, jak ktos nie potrafi zrobic własnej 60-70%. Zdrowsze niz cpanie marychy gdzie wypalisz lufe i siedzisz otumaniony.
Te twoje dwie wypowiedzi świetnie określają jakim jesteś typem człowieka.
Myślałem że jesteś trolem, a wychodzi na to że zjebem alkoholikiem.
Pewnie codziennie po pracy męczysz bułę kierowcy służbowego Transita, żeby stanął pod sklepem bo chcesz kupić 200 lubelskiej.
Znam ja takich jak wy hipokrytów, co walą wódę i mlaszczą jaka smaczniutka, ale gdy usłyszą hasło marihuaen to dostają spazmów oburzenia żeby w ten sposób usprawiedliwić przed samym sobą swój własny problem z alkoholem.
Bo przecież "inni mają jeszcze gorzej" jak śpiewał kazik.
Znam ja takich jak wy hipokrytów, co walą wódę i mlaszczą jaka smaczniutka, ale gdy usłyszą hasło marihuaen to dostają spazmów oburzenia żeby w ten sposób usprawiedliwić przed samym sobą swój własny problem z alkoholem.
A ja powiem tak: Ci co uważają że zielsko jest ok są z Koalicji Obywatelskiej(To by się zgadzało, tolerancja, miłość inaczej - LGBTRTVAGD, edukacja seksualna(m. in tolerancja dwóch panów) w szkołach podstawowych, bub, humor, Wołoszczyzna, kolorowa i multikulturowa Europa i wiele innych wykolejeń) a ci co alkohol z PiS-u(Ciemnogrody, tradycje rodzinne, zwiększanie płac minimalnych, 500+, 13-stki, minimalne bezrobocie, zwalczanie korupcji sędziów) To moje zdanie a jak komuś się nie podoba to albo jest za Konfederacją, albo jest bezstronny albo Pal mu w dupę do nabicia(bo chuj byłby przyjemnością) bo jest za KO
Te twoje dwie wypowiedzi świetnie określają jakim jesteś typem człowieka.
Myślałem że jesteś trolem, a wychodzi na to że zjebem alkoholikiem.
Pewnie codziennie po pracy męczysz bułę kierowcy służbowego Transita, żeby stanął pod sklepem bo chcesz kupić 200 lubelskiej.
To ze jak ci zaproponuje by kolega zapiał cie w dupę zamiast masz ruchać zwłoki, nie czyni ze mnie pederasty. Po prostu doradzam mniejsze zło.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.A ja powiem tak: Ci co uważają że zielsko jest ok są z Koalicji Obywatelskiej(To by się zgadzało, tolerancja, miłość inaczej - LGBTRTVAGD, edukacja seksualna(m. in tolerancja dwóch panów) w szkołach podstawowych, bub, humor, Wołoszczyzna, kolorowa i multikulturowa Europa i wiele innych wykolejeń) a ci co alkohol z PiS-u(Ciemnogrody, tradycje rodzinne, zwiększanie płac minimalnych, 500+, 13-stki, minimalne bezrobocie, zwalczanie korupcji sędziów) To moje zdanie a jak komuś się nie podoba to albo jest za Konfederacją, albo jest bezstronny albo Pal mu w dupę do nabicia(bo chuj byłby przyjemnością) bo jest za KO
No ja pierdole...zestawienie godne typowego pisowskiego wykolejeńca, patusa bez szkoły, pracy...no ogólnie takiego zera życiowego.
Nie mam argumentu to wcisnę politykę :|
Po drugie zrobił dobrze, zioło zniszczyło zyciu wielu osobom. Lepiiej sobie wieczorem walnać 200 gram owocowej nalewki 35%, niz palic to gówno które ryje beret.
To ze jak ci zaproponuje by kolega zapiał cie w dupę zamiast masz ruchać zwłoki, nie czyni ze mnie pederasty. Po prostu doradzam mniejsze zło.
To są właśnie wasze teksty...
"lepiej pierdolnąć sobie 200 wieczorem", "mniejsze zło" itp, itd.
Ciekawe że zawsze słyszę je od gości którym zdarza się przez tydzień nie przychodzić do pracy, ponieważ byli akurat w zupełnie nie rozpierdalającym życia ciągu alkoholowym.
To są właśnie wasze teksty...
"lepiej pierdolnąć sobie 200 wieczorem", "mniejsze zło" itp, itd.
Ciekawe że zawsze słyszę je od gości którym zdarza się przez tydzień nie przychodzić do pracy, ponieważ byli akurat w zupełnie nie rozpierdalającym życia ciągu alkoholowym.
Nie cpaj tyle, na początku jest miło, potem będziesz popalal codziennie, zaczna się problemy, nie będziesz miał kasy, zaczniesz wynosić rzeczy, zrobia się dlugi a moze nawet zaczniesz się prostytuowac za skręta.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Nie cpaj tyle, na początku jest miło, potem będziesz popalal codziennie, zaczna się problemy, nie będziesz miał kasy, zaczniesz wynosić rzeczy, zrobia się dlugi a moze nawet zaczniesz się prostytuowac za skręta.
Na kwejku też tak pierdolisz :| nie znam nikogo UZALEŻNIONEGO od maryhy. Jak masz zjebany łeb to po prostu taki masz :| natomiast ty powinieneś już zastanowić się nad leczeniem :|
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów