Kobieta w Birmie (czy tam teraz Mjanmie) została zadźgana za kolaborowanie z juntą wojskową.
Kobieta w Birmie (czy tam teraz Mjanmie) została zadźgana za kolaborowanie z juntą wojskową.
Zaś przypominam że w Polsce też mieliśmy jedną juntę: WRONę z PRONciem.
To zależy, co donosisz dla psiarskich...Jak widzę, że sąsiad hoduje krzaka marychy na chacie, albo przychodzą do niego kumple i jarają se blanty, nie robiąc przy tym krzywdy innym, to chuj mi do tego. Jak widzę, że sąsiad jeździ na podwójnym gazie pojazdem mechanicznym, to oczywiście, że chuja podpierdalam psiarskim. Jak sam jadę samochodem i wieśniak w BMW wyprzedza z dużą prędkością mnie stojącego na pasach przepuszczającego pieszych , to oczywiście, że filmik z kamerki wysyłam psiarskim i niech dojebią wieśniakowi 1,5K pln mandatu. Jak sąsiad leje swoją lochę i własne bachory i słychać notoryczne kłótnie za płotem, to oczywiste, że podpierdalam psom.
Śmieszne jest natomiast, gdy pieski np. gonią gówniarza, bo ten ukradł bułkę z biedry za 1,50.
Trzeba potrafić rozróżniać, który zły społecznie czyn jest naprawdę wart podpierdolenia.
Po coś te patałachy wstąpiły do służb mundurowych, więc niech ruszają te upasione dupska do roboty, a dostają na start obecnie chyba ponad 5 koła miesięcznie w PL praktycznie za siedzenie na dupskach...
Tu nie chodzi o kwotę, kradzież jest kradzież. Jak dostanie po łapach za kradzież bułki, nie wejdzie mu to w nawyk i nie ukradnie czegoś większego.Śmieszne jest natomiast, gdy pieski np. gonią gówniarza, bo ten ukradł bułkę z biedry za 1,50.
Kwiczy jak zarzynana świnia...
To zależy, co donosisz dla psiarskich...Jak widzę, że sąsiad hoduje krzaka marychy na chacie, albo przychodzą do niego kumple i jarają se blanty, nie robiąc przy tym krzywdy innym, to chuj mi do tego. Jak widzę, że sąsiad jeździ na podwójnym gazie pojazdem mechanicznym, to oczywiście, że chuja podpierdalam psiarskim. Jak sam jadę samochodem i wieśniak w BMW wyprzedza z dużą prędkością mnie stojącego na pasach przepuszczającego pieszych , to oczywiście, że filmik z kamerki wysyłam psiarskim i niech dojebią wieśniakowi 1,5K pln mandatu. Jak sąsiad leje swoją lochę i własne bachory i słychać notoryczne kłótnie za płotem, to oczywiste, że podpierdalam psom.
Śmieszne jest natomiast, gdy pieski np. gonią gówniarza, bo ten ukradł bułkę z biedry za 1,50.
Trzeba potrafić rozróżniać, który zły społecznie czyn jest naprawdę wart podpierdolenia.
Po coś te patałachy wstąpiły do służb mundurowych, więc niech ruszają te upasione dupska do roboty, a dostają na start obecnie chyba ponad 5 koła miesięcznie w PL praktycznie za siedzenie na dupskach...
Słuchaj. Jesteś zwykłym knfidentem co szuka okazji, żeby podpierdolić coś na psy. Takich jak ty to jest wpizdu. Pewnie siedzisz w oknie z telefonem w garści i filujesz. Jak się coś dzieje niezgodnego z prawem to dryndasz na psy. Jak kurwa milicjant na emeryturze, wszystko widzi i wszystko wie. A idź pan w huj.
Szkomlała kak pies.
Kwiczy jak zarzynana świnia...
KONFITURA
Widzę przestępcę którego "złe psy" dorwały.Słuchaj. Jesteś zwykłym knfidentem co szuka okazji, żeby podpierdolić coś na psy. Takich jak ty to jest wpizdu. Pewnie siedzisz w oknie z telefonem w garści i filujesz. Jak się coś dzieje niezgodnego z prawem to dryndasz na psy. Jak kurwa milicjant na emeryturze, wszystko widzi i wszystko wie. A idź pan w huj.
1.XI — niech będzie i twoim świętem!Słuchaj. Jesteś zwykłym knfidentem co szuka okazji, żeby podpierdolić coś na psy. Takich jak ty to jest wpizdu. Pewnie siedzisz w oknie z telefonem w garści i filujesz. Jak się coś dzieje niezgodnego z prawem to dryndasz na psy. Jak kurwa milicjant na emeryturze, wszystko widzi i wszystko wie. A idź pan w huj.
KONFITURA
jaki matoł ale bym se ciebie podpierdolił na psy z przyjemnością
Słuchaj. Jesteś zwykłym knfidentem co szuka okazji, żeby podpierdolić coś na psy. Takich jak ty to jest wpizdu. Pewnie siedzisz w oknie z telefonem w garści i filujesz. Jak się coś dzieje niezgodnego z prawem to dryndasz na psy. Jak kurwa milicjant na emeryturze, wszystko widzi i wszystko wie. A idź pan w huj.
KONFITURA
Czyli Twoim zdaniem, jak ktoś mi ukradnie moja własność za którą zapłaciłem ciężko zarobione pieniądze. To powinienem mu podziękować, przybić z nim piątkę i życzyć mu miłego dnia?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów