📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mógłby grać w "trudnych sprawach".
ładnie sra po gaciach
Żałosny typek...
1999 rok premiera gry Alien vs Predator - odpalało się kampanie marina idziesz sobie korytarzem a tu ci alien wyskakuje i skacze po ścianach ... też się wtedy lekko osrałem , ale cóż miałem 12 lat ...
,a jak nie udawał to odradzam gry ^^
Hekko napisał/a:
Czyli niejaki Kamil Steinbach VS Cry of fear
Kamil Scheicht
Rozumiem że obcobrzmiące nazwisko ale nie jest tak trudno go w necie znaleźć, tym bardziej że jest popularny jak LM .
@up
Zaraz się dowiesz jak bardzo zjebałeś :]
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Zaraz się dowiesz jak bardzo zjebałeś :]
Kamil Scheicht
Rozumiem że obcobrzmiące nazwisko ale nie jest tak trudno go w necie znaleźć, tym bardziej że jest popularny jak LM .
Kamil Steinbach było napisane specjalnie, z racji pogarty do jego osoby, a nazwisko zostało zmienione i zapożyczone przeze mnie ze słynnej przeróbki wykonanej przez dallas studios.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów