📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
To by pawia na mordę nie dostała.
Spodziewałem się urwania umywalki, czolem w umywalkę, czołem w zlew, czolem w podłogę a ten wylazł i rzucił pawia na durnia !!
Ale bym mu luja ogarniacza wyjebał. Tylko by na mnie trafił z takim zachowaniem
PanKukuruźnik82 napisał/a:
No i byś miał sprawę o pobicie, dowód na Ciebie nagrany... Gdyby na mnie trafił to tez bym obrzygał
Rozjebie napisał/a:
No i byś miał sprawę o pobicie, dowód na Ciebie nagrany... Gdyby na mnie trafił to tez bym obrzygał
Jak ktoś nagrywa to takich akcji się nie robi, przynajmniej ja mam na tyle rozumy by nie robić. Wiec sie nie martw, żadnej sprawy bym nie miał.
Powiem szczerze, że spodziewałem się zupełnie innego zakończenia typu rozbitej gęby o drzwi lub otwartego złamania nogi po wskoczeniu na umywalki ale takie coś to ja rozumiem. Kara wszechczasów za bycie spierdoliną
PanKukuruźnik82 napisał/a:
Też bym mu wyjebał. Idziesz się kulturalnie wybełtać a tam ci jakiś kretyn się w kółko kręci.
Ulało mu się, no i co
Dam mu jutro złotego Oskara, a Tobie Edek mocnego browara
Tak, tak, zupełny przypadek....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów