Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla mnie ta cała ustawa to chuja warta bo gimby i tak nie znają tych nazw/nazwisk i każdy miał na to wyjebane. Mi też zmienili nazwę ulicy w miejscu zameldowania chuj wie po co jak i tak 99% osób nie miało pojęcia kim była osoba której imienia jest ulica.
Jak patrzę na to co się dzieje i kogo ludzie na nową zaczynają wychwalać to ta cała dekomunizacja debilna nie jest, lecz jak zawsze jej bezrefleksyjne wykonywanie
jak na razie to wychwalają głównie taką jedną osobę co na wychwalanie średnio sobie zasłużyła. Ale za te 50 lat to nikt nie będzie dociekał co właściwie osiągnął tylko skoro tyle ulic od jego imienia to znaczy, że musiał być mąż stanu, że ja pierdolę. I nawet nie muszę pisać o kogo chodzi i tak każdy wie...
jak na razie to wychwalają głównie taką jedną osobę co na wychwalanie średnio sobie zasłużyła. Ale za te 50 lat to nikt nie będzie dociekał co właściwie osiągnął tylko skoro tyle ulic od jego imienia to znaczy, że musiał być mąż stanu, że ja pierdolę. I nawet nie muszę pisać o kogo chodzi i tak każdy wie...
Zmieni się władza to ten "zasłużony" trafi na swoje miejsce czyli na śmietnik historii.
Zrobi się dekaczyzację po dyktaturze i będzie ok.
Zapiekło cię w dupie pisowiski lisku lewusku?
Ola boga kaczynskiego obrażajo!
Zapiekło cię w dupie pisowiski lisku lewusku?
Ty nawet nie czytasz tego co ktoś napisał a pierdolisz swoje cały czas
Żuj tam sobie dalej.
EDIT: Jest Kaczyńskiego. Ale to zapewne o Leszka chodziło co mu się tragicznie zmarło, dużo ludzi oddawało mu hołd jakby był świętym. Z uwagi na ten fakt nie jest to nic dziwnego. Poza tym z Leszka to nie był taki ostatni polityk. Kwestia uznania, mogliby zmienić ale mi chuj do tego.
Abraxiu paróweczko a gdzie masz ulicę nazwaną po kimś z PISu? Jest ulica Macierewicza albo Kaczyńskiego?
EDIT: Jest Kaczyńskiego. Ale to zapewne o Leszka chodziło co mu się tragicznie zmarło, dużo ludzi oddawało mu hołd jakby był świętym. Z uwagi na ten fakt nie jest to nic dziwnego. Poza tym z Leszka to nie był taki ostatni polityk. Kwestia uznania, mogliby zmienić ale mi chuj do tego.
Z Leszków to najlepszy był bolek. Nie dość, że sprzedawał i konfidencił to jeszcze nagrodę bubla dostał za to, że samemu zniósł komunizm którego nigdy nie było w Polsce i stawiają mu ulice, lotniska i place jego imienia jeszcze za jego życia a jego synek był pierwszym na świecie nosicielem choroby zwanej pomrocznością jasną.
Taki bohater, że jeszcze pierdoli aby strzelać do protestujących pod sejmem. Widać, że stare nawyki mu zostały. Ja wiem, wiem! Nie chciał ale musiał.
komunizm którego nigdy nie było w Polsce
nie było komuny w Polsce ? a co było ?
Założe się o dobre piwo że autor tematu nowynick był jednym z zbulwersowanych Wodzisławskimi urodzinami Adolfa.
No cóż, taka to antylogika bezrefleksyjnego motłochu:
-tort w środku lasu i hailowanie: o la boga, skandal, nazizm rośnie, do więzienia, jak tak moszna..??
-duże miasto, główna ulica na cześć komunistycznego zbrodniarza - jest ok, co on takiego zrobił, czemu to zmieniać, to nic takiego, czepiajo sie pisiarze...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów