Jedna nie uważa , drugi się wręcz rzuca pod koła.
Jedna nie uważa , drugi się wręcz rzuca pod koła.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli to sie zdarzyło po 1 czerwca to gościu z bory juz siedzi;) co mnie tak zajebiscie cieszy, że nie macie pojęcia;) jeden zabijaka mniej
Trochę duże cycki jak na faceta.
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Ta wlotowa w Lublinie to kurwa mać idź Pan w chuj... droga 2 pasy w każdą mańkę, 2 przejścia w tak chujowych miejscach, że ludzie zapierdalają furami po 120km/h. Tam musi chyba zginąć jeszcze kilka osób żeby ktoś zauważył, że jest kurwa problem.
Powinni zlikwidować te przejścia albo kamerę on-line sadistic zrobić
Super, pieszy karaluch pięknie wyjebany w kosmos. Piwko dla kierowcy na prawym, dzięki takim uprzejmym pedałom piesze robaki nauczą się latać
Nie dziwi mnie twoja reakcja, długo już masz BMW?
Super, pieszy karaluch pięknie wyjebany w kosmos. Piwko dla kierowcy na prawym, dzięki takim uprzejmym pedałom piesze robaki nauczą się latać
To nie uprzejmość, to wymóg prawny. Ale co ty kurwa wiesz....
Nie dziwi mnie twoja reakcja, długo już masz BMW?
To nie uprzejmość, to wymóg prawny. Ale co ty kurwa wiesz....
Oczywiście nie mogło zabraknąć sadolowej inteligencji klozetowej. Idźcie sobie na jutubka, tam jest więcej takiego bezmyślnego robactwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów