w końcu uczę się od najlepszych, jeżdżę po Warszawie
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Bo Warszawskie Słoiki i Drajferzy jadą na moje KURWA mazury i zabijają moich znajomych na drogach.
4lomza.pl/index.php?wiad=34826 Kierowcy od 7 boleści. To, że ma nowy samochód kupiony za skradzione swoim pracownikom pieniądze nie oznacza, że jeździć umie pała jebana. Pluje w ryj wszystkim pajacom ze stolicy na drogach.
To żyjesz na poziomie bracie... przykre, że leczysz swoje kompleksy w ten sposób. Cała polska chuj wbija w takich turystów zarobkowych jak tyTAK, jestem z poza Warszawy, ale mieszkam, pracuje, płacę podatki i mam rejestracje WB. Nie głosuje za PO i nie wożę słoików.
Jebac warszawke i krakow tylko Szczecin buraki!
To żyjesz na poziomie bracie... przykre, że leczysz swoje kompleksy w ten sposób. Cała polska chuj wbija w takich turystów zarobkowych jak ty
I btw. za "Warszafke" należy ci się chuj do dupy. Trochę szacunku do miasta które pozwala ci zarobić na te ochłapy z Lidla. Na wiosce pewnie byś do taniego marketu nie poszedł, ale już jako MIASTOWY pewnie zapierdalasz po największych dyskontach żeby przeżyć do 1
A i na zakończenie - największe pizdy w każdym mieście to właśnie złotówy, także autorytet sobie znalazłeś. Leśne dziadki już cię nauczyły swojego wydania PoRD?