📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak dla nie kumatych: pl.wikipedia.org/wiki/Lobotomia
Dodatkowo ten zjeb co dopracował tę metodę "zabiegu" przez oczodół to jeszcze Nobla dostał.
Dodatkowo ten zjeb co dopracował tę metodę "zabiegu" przez oczodół to jeszcze Nobla dostał.
Jeszcze jakieś niecałe dwie dekady temu stosowane były elektrowstrząsy.
Bzyk, bzyk i zły humor znikł.
Bzyk, bzyk i zły humor znikł.
buczkog napisał/a:
Tak dla nie kumatych: pl.wikipedia.org/wiki/Lobotomia
Nie gadaj bo wpaść na coś takiego to też trzeba mieć jakiś talent . Ja osobiście lobotomię bym rozdawał niejednemu w więzieniu
piwa nie ma.dzisiejsza medycyna wyjaśniła wszystko.nie dam piwa za to że kiedyś nie wiedziano że baba przed okresem ma parcie na rżnięcie.ot kurwa wynalazek.
Pff też mi coś. Nijaka matka tereska z Kalkuty dostała pokojową nagrodę Nobla za wybudowanie najbardziej prestiżowych umieralni gdzie dzieci oraz starcy umierali w niewyobrażalnych mękach w zasranych prześcieradłach bez dostępu do poważnej opieki medycznej i szans na ratunek i mimo wszystko udało się ją wypromować na niemalże kryształową postać zasiadającą po prawica ichniejszego boga ojca zbawiciela, największego ciemiężyciela i sprawcy cierpień na tym globie, mitycznego sprawce oraz prowodyra ludobójstw i zagłady setek tysięcy istnień. Gdzie to jego służka tereska z pełną premedytacją prowadziła to miejsce kaźni podczas gdy sama leczyła się w najbardziej prestiżowych rządowych lecznicach, wbrew swoim zapewnieniom że ona będzie się leczyć wraz ze swoimi gnijącymi podopiecznymi, jednak może i była sadystyczna i wyrachowana ale na pewno nie głupia i dobrze wiedziała że wkraczanie do jej własnego przybytku mogło by się skończyć samosądem.
@up
Takim jesteś zajebistym wojownikiem o gramatykę że wyzwałeś mnie od debili przypierdalając się o brak jednej pierdolonej literki.
Czujesz się pewnie teraz taki zajebisty że dzisiaj pewnie nie zaśniesz bez zbicia co? I wiesz co? miej se tą swoją mikro satysfakcję że komuś dojebałeś i czujesz się dzięki temu lepszy. Chociaż przez te 5 minut.
Widać że tego ci w twoim chujowym życiu.
A postawię ci jeszcze piwko żebyś czuł się kurwa królem w necie. Idź matce powiedz żeby gotowała bigos. Będzie uczta.
Takim jesteś zajebistym wojownikiem o gramatykę że wyzwałeś mnie od debili przypierdalając się o brak jednej pierdolonej literki.
Czujesz się pewnie teraz taki zajebisty że dzisiaj pewnie nie zaśniesz bez zbicia co? I wiesz co? miej se tą swoją mikro satysfakcję że komuś dojebałeś i czujesz się dzięki temu lepszy. Chociaż przez te 5 minut.
A postawię ci jeszcze piwko żebyś czuł się kurwa królem w necie. Idź matce powiedz żeby gotowała bigos. Będzie uczta.
MadDave napisał/a:
@up
Ty juz wez go zostaw... zycie go dostatecznie pokaralo...
Wez zobacz skad on jest...
No i widzicie, sprawdza się powiedzenie "baba bez bolca dostaje pierdolca"... Nawet lekiem na to był seks, czy "masaż miednicowy"
MadDave napisał/a:
@up
Zdania nie potrafisz sklecić, kmiocie!
Bigos to przepyszna i odżywcza potrawa, którą niełatwo ugotować.
Klasyczna pipa z Ciebie, brak argumentów, intelektualna mielizna...
Brak jednej pierdolonej literki zmienia cały kontekst wypowiedzi. Debilu.
Nie tylko moim zdaniem, brak dbałości o sens wypowiedzi jest charakterystyczny dla ludzi ograniczonych umysłowo. Hahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów