Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko pedał Anna takie wysrywy z dupy rozjebanej czarnym kutasem może takie bzdety wypisywać
Półki tylko dla Polaków
Polki to was nie chcą. Polska to kraj inceli prawiczkóŵ, nieudaczników. Co drugi z was lat 25-35 mieszka z mamą i zarabia 3,5k netto ahahaha. My Polki was nie chcemy.
Teraz to jest kebabopodobne gówno.
Szanujcie swoje kichy.
Lepiej pojeść rosołu u babci.
Polki to was nie chcą. Polska to kraj inceli prawiczkóŵ, nieudaczników. Co drugi z was lat 25-35 mieszka z mamą i zarabia 3,5k netto ahahaha. My Polki was nie chcemy.
ale ty Aniu nie jesteś kobietą
a teraz możesz mnie zgłosić, za mowę nienawiści
No i dobrze tak temu mizoginowi, nikt mi nie będzie mówił komu mam dawać, mam swoje upodobania lubię czarnoskórych, lubię Brazylijczyków oni przynajmniej mają duże pały i potrafią zadowalać kobiety w przeciwieństwie do polaków z małymi siurkami i przedwczesnym wytryskiem.
Aniu ten pan mówi o tych ludziach ciemnych co legalizują aktualnie w Iraku śluby z 12 letnimi dziewczynkami... A ty tutaj nam o BBC opowiadasz. Żeby dużego BBC spotkać musisz jechać do Afryki centralnej tam posiadają najwieksze. Tyle że my mówimy o Polsce i pedofilach muzułmańskich.
Ps swoją drogą wielka szkoda ze nie poznałaś wśród swoich znajomych żadnego białego z normalnym przyrodzeniem... poza tym jeden kolega dobrze skomentował twoja wypowiedź , że najważniejsza jest osobą a nie przyrodzenie... trzymaj się nie dopieszczona niewiasto
No i dobrze tak temu mizoginowi, nikt mi nie będzie mówił komu mam dawać, mam swoje upodobania lubię czarnoskórych, lubię Brazylijczyków oni przynajmniej mają duże pały i potrafią zadowalać kobiety w przeciwieństwie do polaków z małymi siurkami i przedwczesnym wytryskiem.
Dobry bejt, niestety trafnie opisujący nasze obecne księżniczki
Bo taki czarnuch ma wlasnie mieszkanie i wogole pracuje ahahahahaha Spierdalaj pedale do rpa niech cie tam hivem zaraza , jednego dalna mniej .
To nie są małe pały tylko ty po prostu masz pizdę jak wiadro a cycki wyglądają jak skarpety z piachem.
Ignorujcie tego trolla drodzy uzotkownicy, nic lepszego nie da sie z tym zrobic..
[ Dodano: 2024-08-24, 15:41 ]
W sensie AnneNowakowska, czy co to to jest... ja pierdole..
Czarny ląd czeka na ciebie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów