📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hehe i najlepsze jest to w tym wszystkim że jest nas tylu że spokojnie możemy ich wyjebac na zbity pysk ale pozwalamy aby takie chuje kierowały tym krajem:D no ja pierdole to nawet w wojsku nie miałem takich debili pod sobą jak bronek:d miałem jednego rudego chuja ale koleś nie wyrobił psychicznie i został na kuchni
Chuj, że wszystko drożeje, że jesteśmy rozprzedawani, że firmy upadają.
Najważniejsze dla przeważającej części społeczeństwa jest to, że kaczor nie rządzi.
Chuj mnie obchodzi, kto nie rządzi. Chodzi o to, by rządził ktoś, kto ma na to pomysł, a więc nikt z partii parlamentarnych. Szkoda, że to tępego motłochu to nie dociera.
Najważniejsze dla przeważającej części społeczeństwa jest to, że kaczor nie rządzi.
Chuj mnie obchodzi, kto nie rządzi. Chodzi o to, by rządził ktoś, kto ma na to pomysł, a więc nikt z partii parlamentarnych. Szkoda, że to tępego motłochu to nie dociera.
up dobrze gada polać mu
Jak dla mnie to może nawet żyd , niemiec czy rusek rządzić , ważne jest tylko żeby rządził dobrze
Jak dla mnie to może nawet żyd , niemiec czy rusek rządzić , ważne jest tylko żeby rządził dobrze
@up
Daleko nie musisz szukać zagłosuj na Korwina.
Daleko nie musisz szukać zagłosuj na Korwina.
szczerze. to mnie to coś rozśmieszyło... życie mi dzisiaj tak chujowy dzień zgotowało, że ten kwejk wywołał lekki uśmiech za co autorowi postu serdecznie dziękuję
Wdr napisał/a:
hehe i najlepsze jest to w tym wszystkim że jest nas tylu że spokojnie możemy ich wyjebac na zbity pysk ale pozwalamy aby takie chuje kierowały tym krajem:D no ja pierdole to nawet w wojsku nie miałem takich debili pod sobą jak bronek:d miałem jednego rudego chuja ale koleś nie wyrobił psychicznie i został na kuchni
Przedstaw proszę alternatywę która lepiej poprowadzi ten burdel.
wudun napisał/a:
Przedstaw proszę alternatywę która lepiej poprowadzi ten burdel.
Nowa Prawica, Janusz Korwin-Mikke
morus93 napisał/a:
Nowa Prawica, Janusz Korwin-Mikke
@morus93 Kolega prosił o podanie przykładu partii która może rządzić, nie jednej osoby (tak na boku to jest maksymalna lewica, zwolennik spowolnienia gospodarki dla krótkookresowego zadowolenia ludzi - efekt Grecji. Jeżeli jesteś zwolennikiem tej partii która chce ograniczyć wydatki państwa i zmniejszyć podatki proszę przeczytaj sobie co to jest Mnożnik Zrównoważonego Budżetu - stosowany na całym świecie w państwach rozwijających się) .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów