Najgorsze że doszliśmy do punktu gdzie zwolennik teorii spiskowej jest na równi z chorym psychicznie. Widać dokładnie w jakim kierunku wycelowany jest atak. Jeśli jakąś grupę się ośmiesza,umniejsza i robi z nich debili to znaczy że to ma jakiś cel. Nikt nie poświęci hajsu ani czasu w tym leniwym świecie aby kogoś pokazywać w złym świetle bez powodu. Zobaczcie kto robi za największego debila.Kto jest wyśmiewany i uznawany za pajaca sceny .Człowiek który zamiast po robocie odpalić WYdeło rozkminia jakieś wydarzenie z otaczającego świata. Trudno mi zrozumieć dlaczego ktoś kto myśli ,analizuje,czyta miałby być bardziej upośledzony od biernego odbiorcy rzeczywistości któremu wystarcza co lepszego do ryja włożyć i cipsko do ruchania.
Wyśmiewani są ludzie myślący i nietypowi.
I prawdopodobnie taki człowiek właśnie nie jest ze swoimi kolesiami pazerny na władzę dla samej chęci jej posiadania i mógł by być alternatywą. Gdyby trzymał z grubymi rybami to byłby raczej szanowany i uznany nieprawdaż. Przykład naszego Korwina. Facet napisał więcej felietonów niż reszta pajacy ustaw. Udaje mu się utrzymać partie pomimo że nie weszli do rządu od dawna.Mówi o rzeczach z którymi ciężko mi się od razu nie zgodzić.Jest jedymym politykiem który odpisał do mnie. Czasem podawał nawet GG. Mimo to co mówi nie daje sie słuchać w dzisiejszym wydelikaconym i pełnym pozornego bezpieczeństwa świecie. Facet jest z innej epoki. Większość ludzi uważa go za czuba bo mówi tak a nie inaczej. Tylko na przykład w feudalnej japoni jego podejście było by zrozumiałe . Ludzie skupiają sie co ktos mówi o sprawach obyczajowych itd. Kurwa.Od tego są grupy wyznaniowe właśnie. Polityka nie trzeba lubić. Nie trzeba sie z nim zgadzać.On ma sie znać na gospodarce a nie kurwa lizać nam dupe i kraść za plecami. Mimo wszystko większość lubi anala za 20000-30000 miesiecznie razy 460 niż posłuchać wariata i mieć lepiej. Wolę czubka u władzy bo normalni sobie kurwa nie radzą. Wiem że to zabrzmi wieśniacko ale za Kaczyśkiego czułem się mniej ruchany w dupala.Czy to ze szkołą czy z pójściem do dentysty .Teraz nawet dzieciaki do kina z budy nie chodzą. O teatrze tylko słuchają w szkole. Kluby sportowe to tylko gała została. Gdzie Boks,szermierka i reszta. Wszystko rozjebane ale przecież to wina Kryzysu. Najpierw pierdolą że nas ominął a potem na niego wszystko zwalają. Co to jest. Jakiś myślący wszechmocny byt że za nich działa i podejmuje decyzje a oni biedni są od niego zależni?
Odnośnie teorii spiskowych.
Skoro stuknęli Kennedy'ego za akcje z RF i nikt tego nie powiązał to chyba zostaje czekać na jakąś grubą i jawną akcje żeby ludzie przejrzeli.