📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Czy to nie ten koleś co gra w tym teatrza zwanym Wrestlingiem?
bez sensu
@markop4321
Teatr nie teatr, ale jakby Cię po głowie "pogłaskał" to nie byłoby czego zbierać kupa mięcha.
Teatr nie teatr, ale jakby Cię po głowie "pogłaskał" to nie byłoby czego zbierać kupa mięcha.
Paczta go! Taki down ma jego podpis a ja nie! życie jest takie niesprawiedliwe
Sosnowiec jest z zagłębia Dopiero niedawno jest w granicach województwa śląskiego.
kurwa kaszub.... czym się różni kaszub od siekiery? siekierę się ostrzy a kaszuba tępi!
PanPrawicowy napisał/a:
Paczta go! Taki down ma jego podpis a ja nie! życie jest takie niesprawiedliwe
Po twoim poście mogę się z tobą kłócić o to kto tu jest downem...
"Teatr nie teatr, ale jakby Cię po głowie "pogłaskał" to nie byłoby czego zbierać kupa mięcha." Ciekawe co jest twardsze rurka metalowa czy on na takich kozakow cos zawsze sie znajdzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów