dionizodoros napisał/a:
Czytaliście kiedykolwiek Baumana? To miał być wykład jego filozofii... Co ma do chuja wafla nawet to, czy był ubekiem? Myślicie, że np. Piłsudski był super ziomkiem, wszyscy go lubili i miał same piątki w szkole? Jakim trzeba być tępym burakiem, by zagłuszać wykład, którego się słuchać nie chce, na tematy, które nie interesują cię?!
To jak np. z Miłoszem. Nie obchodzi dna intelektualnego, że napisał wybitną "Dolinę Issy", że jego poezja przeszywana prozą to obiektywna doskonałość formy... Powiedzą, że był chujowym poetą, choć na poezji się nie znają, choć poezja ich nie interesuje, bo uważają, że tenże był jeno komuchem (choć nie czytali "Zniewolonego umysłu").
Dno, kompletne dno...
Co z tego, że wykład z filozofii? Ten człowiek to jest zbrodniarz. Jakby morderca Twojej matki udzielał wywiadu z socjologii, to też być powiedział "no nic, będzie mówił o socjologii, więc w takim razie spoko"?
Takich ludzi się nie lansuje, mało tego, on nie ma za grosz poczucia winy.
nevon napisał/a:
"Zważywszy na fakt, że sadol jest źródłem informacji dla wielu, jak również na to, że dyskusje na ten temat toczą się już w kilku postach, chciałem wam polecić obejrzenie wywiadu."
Jeszcze raz to napisze jakby ktoś przeoczył nie dziękuj.
Sory, wstawiłem w nocy i nie zwróciłem już uwagi