Otóż znajomi postanowili nakarmić swojego węża, jednocześnie "przestrzegając" wszystkich pisanych i niepisanych zasad terrarystyki, żenujący efekt zamieszczam poniżej:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Za tą mysz to jego mógł wpier*olić. Masz h*jowych znajomych.
Trzymając takiego "pupila" jeszcze się zdziwił że go ujebał. Bałbym się takie coś w domu trzymać kto wie co by mi odjebało jakbym pijany na chatę wrócił, jeszcze tuli tili bym robił.
Powiedź koledze aby oddał lub sprzedał węża bo jest skończonym idiotą i nie ma zielonego pojęcia o terrarystce. Szkoda mi tego węża, mogę go odkupić jak coś
ja pier... Gratuluje jebanemu imbecylowi.
1. Nie karmimy żywym - mrożonka nam Boa'sa nie pogryzie.
2. Nie karmimy na pokaz przed kolegą/kolegami - co fajnego jest w morderstwie szczurka?
2. BC trzymamy w terrarium wymiarowo dopasowanym do niego a nie ku.wa w czymś a'la terra gdzie można z powodzeniem hodować karmę albo małego gekona...
3. Obawiam się, że temperatura w terra jest za niska.
4. Woda w miseczce brudna - sam niech sobie taką pije właściciel gada.
5. Szklane terra ma delikatnie mówiąc ch.jhową wentylację jak dla gada lubiącego stałą wysoką wilgoć... o ile jest wilgotno, to i w podłożu już mogą być grzyby... :/
Jak kolega taki cwaniak, to ja mu "panienkę" z powyższej fotki podeślę do karmienia - jada tylko króliki...
Tak, odjebałem teraz świadomy hejting bo nie lubię przyjebanych domorosłych terr(a/o)rystów..
Zapraszam do polemiki
1. Nie karmimy żywym - mrożonka nam Boa'sa nie pogryzie.
2. Nie karmimy na pokaz przed kolegą/kolegami - co fajnego jest w morderstwie szczurka?
2. BC trzymamy w terrarium wymiarowo dopasowanym do niego a nie ku.wa w czymś a'la terra gdzie można z powodzeniem hodować karmę albo małego gekona...
3. Obawiam się, że temperatura w terra jest za niska.
4. Woda w miseczce brudna - sam niech sobie taką pije właściciel gada.
5. Szklane terra ma delikatnie mówiąc ch.jhową wentylację jak dla gada lubiącego stałą wysoką wilgoć... o ile jest wilgotno, to i w podłożu już mogą być grzyby... :/
Jak kolega taki cwaniak, to ja mu "panienkę" z powyższej fotki podeślę do karmienia - jada tylko króliki...
Tak, odjebałem teraz świadomy hejting bo nie lubię przyjebanych domorosłych terr(a/o)rystów..
Zapraszam do polemiki
Debil kurwa debil... Szkoda szczura, szkoda węża. Szkoda też że wąż nie jadowity...
że tak zapytam na chuja takie gówno trzymać w chaupie ...
W sumie nie mam na to słów ale postanowiłem się podzielić. Film nosi nazwę Edukacja seksualna w Belgii, 1 wynik w google.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów