Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Obawiam się tylko tego, że nasz kraj zaleje niepohamowana fala uchodźców. I jak tu żyć, gdzie w imię zasady: "na twoje miejsce przyjdzie Ukrainiec", nie można nawet zgłosić sprzeciwu.
po prostu jesteś jebanym nieudacznikiem. gdyby nie cudzoziemcy, to byś obwiniał gejów za to że jesteś gównem. gdyby nie było gejów, to obwiniałbyś Żydów itd.
@up
po prostu jesteś jebanym nieudacznikiem. gdyby nie cudzoziemcy, to byś obwiniał gejów za to że jesteś gównem. gdyby nie było gejów, to obwiniałbyś Żydów itd.
I co to niby ma być? Twoja wypowiedź nie ma w ogóle sensu. Czy ty potrafisz czytać ze zrozumieniem. Nie ja zatrudniam tą bandę. Wypowiedziałem tylko swoje zdanie i dalej będę je utrzymywał ta swołocz nie powinna mieć prawa wstępu do Polski, to podgatunek i tyle w temacie. Jak tak bardzo ich kochasz to żyj wśród nich.
A co do tego gówna nie mierz wszystkich swoją miarką bo ja już swoje osiągnąłem i stać mnie na godne życie nie za jebaną najniższa krajową. Polska "wolny kraj" każdy może wypowiedzieć swoje zdanie nawet taki idiota jak ty.
Ty ale czaisz, że film nie jest o tych z zachodu co banderowców do władzy wynieśli, a potem spierdolili z kraju, tylko o tych z Donbasu co faszyzmowi mówią nie(t)?Pracuje z Ukraińcami... blisko 70% zakładu to oni. Takie filmy to czysta propaganda. Każdego dnia do mojej firmy zatrudnia się 3-5 z nich i zwalnia Polaków. Nigdy nikt mi nie wmówi, że Ukrainiec to nasz sprzymierzeniec itd. Oni w dupie maja tą wojnę niczym się nie przejmują. Najgorsze jest to, że jako Polak muszę uważać na każde słowo, które wypowiadam w ich obecności bo te ścierwa gotowe są stadem rzucić się na człowieka. Nie, nie jestem za Rosjanami tak samo jak nigdy nie będę za Niemcem. Nie po to mój pradziadek tłukł ich, żebym teraz bratał się z tym czymś...
Obawiam się tylko tego, że nasz kraj zaleje niepohamowana fala uchodźców. I jak tu żyć, gdzie w imię zasady: "na twoje miejsce przyjdzie Ukrainiec", nie można nawet zgłosić sprzeciwu.
A "ruski troll" to słowo wytrych wykute przez V kolumnę kijowską i rozpowszechniane przez Ukraińskich studentów na polskich stypendiach. Nawet nie macie pojęcia ilu ich teraz kurwa jest na uczelniach...
A ja ostatnio piłem z Ukraińcem, który mówił, że wstydzi się, że kolaborowali z Niemcami, wstydzi się, że zabijali Polaków i że najlepiej by było gdybyśmy już od dawna mieli Rzeczpospolitą Trojga Narodów. Nie pierwszy raz się spotkałem z taką opinią młodego Ukraińca i szczerze mówiąc z własnego doświadczenia nie mogę nic złego o nich powiedzieć. Młodzi Ukraińcy są bardzo podobni do nas, ci którzy tu przyjeżdżają zawsze dobrze wypowiadają się o naszym kraju, nie to co pijani angole czy niemcy z wielce światłych i tolerancyjnych państw, którzy przyjeżdżają tu na kurwy i w najlepszym razie patrzą na nas z przymrużeniem oka, a czasami wprost nas nie szanują.
Niezrusyfikowanego Ukraińca z zachodniej Ukrainy mogę traktować jak Czecha, Słowaka, a nawet Węgra. Naprawdę chuj w dupę sterowanej przez Hitlera i Stalina hołocie z lat 40', która mordowała Polaków, Rosjan i Żydów w imię wolnej Ukrainy. Możecie mi mówić, że jestem naiwny, ale uważam, że z narodem Ukraińskim łączy nas wspólnota dziejowa i najwyższy czas żeby wszyscy dookoła przestali nas rozgrywać, a zwłaszcza Rosja, której się wydaje, że może być dalej mocarstwem.
Potrzebujemy Ukraińców ze względów demograficznych (chyba że wolicie ciapactwo?) i ze względów geopolitycznych potrzebujemy niepodległej Ukrainy i ja wiem, że narodowcy woleli by nazłość mamie odmrozić sobie uszy, zamknąć granice i zdechnąć z głodu jako prawdziwi Polacy albo wyjechać na emigracje, ale ja za Piłsudskim powiem "Nie ma wolnej Polski bez wolnej Ukrainy."
Weź jeszcze Litwinów i Białorusinów pod swoje skrzydła i już zapewnisz na wieki bezpieczeństwo tego kraju. Obwód kaliningradzki od razu zbombarduj i postaw zasieki.
Wcześniej nie miałem takiej opinii o tych ludziach (jak nie miałem dłuższego kontaktu z nimi) jednak zbyt długo pracuję aby ich nie poznać.
A w innym wątku będziesz bredził, że Polski bronić będziesz do końca swych dni? Czy też, że zaraz spierdalasz jak coś?
Obserwuję go od około miesiąca i widzę w jego oczach kurewski strach i troskę o swój Naród w tym o Rodzine.
Mówiąc szczerze nie jest w najlepszej sytuacji ponieważ w momencie gdyby przekroczył granicę na Ukrainę był by eksportowany prosto na wojnę, więc z Rodziną nie zobaczy się przez najbliższe kilka lat twierdząc po tym jak sytuacja Wojny się rozwija.
Przestańcie pierdolić te swoje prawdy objawione. Bo ktoś z kimś pracuje, bo ktoś z kimś studiuje. Jak kogoś można eksportować na wojnę? 6 lat służył? A jakim to niby cudem? Bohatera robisz z gościa, co zapierdala na rusztowaniach w Polsce ale o rodzinę się martwi nadal siedząc tu.
Idealne odwzorowanie ukropa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów